El magazín de març 2014

 Al magazín de març informem sobre la formació d’un col·legi rural agrupat, parlem sobre l’importància del cicleturisme a Sella, els robatoris de nou al poble, pressuntes gossos salvatges maten un ramat a Sella, el curs de confecció de les mestreses de la llar i la marxa a Madrid contra les reformes .

A més a més, parlem amb Vicent Sapena, qui ens dona el seu punt de vista sobre l’actualitat, i en el reportatge parlem sobre les carnestoltes. Com sempre, fem un repàs de l’activitat cultural, la pilota, encetem la secció del poemari i recordem l’agenda cultural i d’oci del poble de Sella i la Marina Baixa, durant les setmanes següents.

El magazín de març 2014

Si no veus la guia d’audició polsa llegir mes,…

Guía audició:

Notícies ———- 00:00
Entrevista ——– 14:00
Reportatge ——- 27:00
Cultura ———— 36:50
La cançó ———- 40:00
Esports ———— 45:45
Poemari ———– 46:24
Agenda ————- 49:33

Aneu a la barra d'eines