Crònica 6a jornada

Perapo4

Crònica 6a jornada

En la LLiga de Llargues i Palma ja hem superat la sisena jornada de Lliga. En aquesta jornada sols hem disputat 4 partides de les 6 que teniem previstes. Els equips de palma 1ª i Llargues 1ª han vist com han sigut aplaçades les seues partides previstes contra Murla i Benidorm respectivament. Els JECV de Raspall previstos contra Alfàs també han estat aplaçades per la pluja.

Les partides que s’han disputat han estat les seguents:

Palma 2ª: LAGUAR 10 SELLA C 1. Derrota en un carrer complicat contra un desl equips més forts del grup. La semana que ve a intentar guanyar en la Plaça de Sella.

Palma 2ª: SELLA A 10CALP 8. Parcial de 0-4, 1-4, 1-6, 3-6, 5-8 i 5 jocs consecutius de Sella ¡! Gran remuntada ¡! Molt bon ambient en La Plaça Major de Sella que va ajudar moltíssim als nostres jugadors quan tot pareixia que estava perdut. Podem destacar als traurers dels 2 equips: Agustí en Calp i Sergio en Sella. 2 punts que a la fi poden ser molt importants. Enhorabona a l’equip per l’actitud i la força en la remuntada ¡!

Palma 2ª: SELLA B 10COCENTAINA 7. Parcials de 3-0, 3-3, 7-3, 7-4, 9-4, 9-7 i 10-7 definitiu. Tot i l’absència per lesió del rest titular, els nostres, guiats per un magistral Dani des de la banca i l’últim resto, han pogut guanyar a un bon equip que té molts “braços” però que no ha tingut un dels seus millors dies. Dani ha fet moltíssims quinzes des del traure. Bé tot l’equip en general. Han estat prop els 3 punts, però 2 els considerem com a molt positius. Bona victòria en una partida jugada en alguns trams baix una fina pluja.

Llargues 2ª: SELLA 10TORMOS 8. Parcials de 3-0, 3-3, 4-3, 4-4, 4-6, 7-6, 8-8 i 10-8. Partida de més de 2 hores de durada. Molt igualada i molt dura i emocionant. Molt bona actitud dels nostres que van creure fins la fi en que la victòria era posible. I així va ser. Triomf molt celebrat per la nostra afició. Podem destacar el debut del veterà Jaume i del jove Toni que ja ha superat les seues molèsties. Bona partida i bon triomf. Avant ¡!

Quant a l'autor

apo4 administrator