Jocs Escolars de Frontó

Perdavid

Jocs Escolars de Frontó

Les semifinals provincials dels JECV a la modalitat de frontó es disputaràn esta setmana al frontó municipal de Sella.

El dimecres 24 a les 18:00 hores es jugarà la partida de semifinals de benjamins entre SELLA TIBI. Per part de Sella jugaràn Toni Bou i Toni Mira.

Per al dissabte 27 quedaràn la resta de les partides.

Les escoles de pilota amb representació en aquestes semifinals provincials són Orba (5 equips), Murla (3), Tibi (3), Petrer (2), Benimagrell (1), Sella (1) i Pedreguer (1). Per comarques, 9 equips són de la Marina Alta, 1 de l’Alacantí, 3 de l’Alcoià, 2 del Vinalopó Mitjà , mentre que Sella apareix com l’únic representant de la Marina Baixa.

Els equips que guanyen en Sella disputaràn les finals provincials el dissabte 4 de desembre en Petrer.

Aleee…

Quant a l'autor

david administrator

4 Comentaris fins ara

DavidPublicat al8:47 pm - nov. 24, 2010

L’equip de SELLA de BENJAMINS classificat per a la final provincial d’Alacant.

Esta vesprada s’ha jugat al frontó de Sella la partida de semifinals entre Sella i Tibi. Pasades les 6 de la vesprada començava la partida amb molta presència de públic, sobre tot familiars i amics dels xiquets. Tibi ha començat al traure però Sella li ha trencat el servici i ha gunyat els seus fins cposar un 4-0 inicial. En el següent joc les bones tretes de Tibi els han permés fer el 4-1, després 4-2 i així fins el 6-2. El següent joc a durat més de 15 minuts i tot i disposar Tibi de 6 possibilitats de fer el joc ha caigut del costat de Sella. 7-2 i després el 8-2 definitiu.
Sella guanyava la partida i el dret a estar en unes finals de frontó provincials 2 anys després (la última va ser en cadets al desembre de 2008 amb Pau i Adolfo)

Enhorabona a Toni Bou i a Toni Mira….a disfrutar amb la vostra primera final !! El dis 4 de desembre en Petrer la final de benjamins serà Orba-Sella !!

Esta vesprada-nit jugaran partida del torneig de Murla Pablo i Xime (sustituïnt a Jesús). Tot i estar ja en quarts de final l’equip de Pablo busca un nou triomf davant un dels rivals més complets com l’equip de Bernat i Ramiro. Ale….

SineuPublicat al8:07 pm - nov. 25, 2010

Enhorabona als nostres joves jugadors!!!!
A disfrutar de la final, que segur que en vindran moltes més

DavidPublicat al3:24 pm - nov. 27, 2010

Esta vesprada al trinquet de petrer juguen a escala i corda Jesús i Adolfo.

Per cert, el pasat dimecres al torneig de murla la parela de sella formada per pablo i xime van guanyar per 60-40 la seva partida contra l’equip de ramiro i bernat. Molt bona partida de Pablo i de David que va jugar a gran nivell tot i que feia temps que no jugava als trinquets. Aleee

DavidPublicat al12:19 pm - nov. 29, 2010

El passat dissabte en petrer la parella formada per ramon d’agot i jesús de sella van guanyar a boineta de petrer i adolfo de sella.

Ahir de vesprada vam celebrara la reunió amb els nostres jugadors de cara a la propera lliga de llargues i palma 2011. Finalment farem equips en:

1a llargues
1a palma
3a llargues
3a palma
juvenils

Ale….

S'han tancat els comentaris.