VI Copa Generalitat: “Trofeu Milar” dels Campions

Perdavid

VI Copa Generalitat: “Trofeu Milar” dels Campions

La VI Copa Generalitat, “Trofeu Milar 2011” obrirà l’any amb la participació dels millors Clubs de l’actual temporada, amb els Clubs campions de 2010. En total participen 16 equips que representen a 14 Clubs de les tres províncies. Tindrem dos competicions; una especial (categoria Senior) i una altra de categoria juvenil. El format de la competició serà sistema copa amb huit equips en quarts de final (a anada i tornada, 8 i 15 de gener), semifinals (a anada i tornada, 22 i 29 de gener), i la final serà el cap de setmana del 12/13 de febrer. La modalitat serà la galotxa com en les últimes temporades.

En la categoria especial defén títol la formació de Caixa Camp Godelleta, però també estaran; Vilareal campió del “Trofeu Diputació de València” d’escala i corda, Caixa Popular Museros campió del “Trofeu Diputació de València” de frontó parelles, Rafelbunyol campió de l’autonòmic de raspall “Trofeu Fundació Ruralcaixa”, El Manar Massalfassar campió de la “Supercopa” i de “El Corte Inglés”, Campello campió del “Trofeu Diputació d’Alacant” de Llargues, Sella campiona del “Trofeu Diputació d’Alacant” de Palma, Ovocity Marquesat, campió del “Trofeu Edicom”.

En categoria juvenil també defén el títol la formació de Caixa Camp Godelleta, però també estaran, Borriol, millor equip de Castelló amb quatre finals en 2010, Chilches, campió del “Trofeu Edicom”, Moixent campió del “Trofeu El Corte Inglés”, Genovés campió del “Trofeu Diputació de València” D’escala i corda, Caixa Popular Meliana campió del “Trofeu Diputació de València” de frontó parelles, Sella campiona del “Trofeu Diputació d’Alacant” de llargues, Tutempo Foios campió del “Trofeu Edicom”.

En la present edició només dos clubs han pogut comptar amb doble representació (per mèrits propis, ja que han aconseguit títols en ambdós categories); Sella i Godelleta dos dels Clubs més importants de la Comunitat Valenciana. Molts clubs de gran nivell s’han quedat a l’espera de poder rebre una invitació però hauran d’esperar a la següent edició. És una competició vertebradora com poques i que ha aconseguit reunir als millors Clubs de les tres províncies, Clubs que participen en diferents modalitats però durant més d’un mes lluiten pel títol més important de l’inici de l’any 2011. La presentació es realitzarà possiblement la primera setmana del mes de gener en la seu de Governació. Carlos Costa, vicepresident de la Federació de Pilota afirmava; “esta competició és especial per a tots els Clubs i com sempre tenim en compte a les pedreres de totes les comarques valencianes, Ja que és la millor forma de guanyar el futur i treballar el present”.

Font: Federació de Pilota Valenciana (www.fedpival.es)

Quant a l'autor

david administrator

6 Comentaris fins ara

DavidPublicat al11:35 pm - des. 27, 2010

Resultats partides Torneig de Murla d’scala i corda:

Jugada diumenge: Pablo i Xime 35 vs Carralo i Adolfo 60
Jugada hui: Carralo, Adolfo II i Adolfo I 60 vs Ramiro, Bernat i Carlitos 20

DavidPublicat al9:51 pm - des. 28, 2010

Pablo i Jesús han guanyat en una gran partida per 60-55 contra Rodrigo i Adolfo. Gran ambient al trinquet amb nombrosa presència de públic de Sella. Tot un luxe tindre 3 jugadors de Sella jugant eixa partida. Ale…

davidPublicat al8:28 pm - des. 29, 2010

Emparellaments quarts de final galotxa Copa Generalitat:

Senior: Marquesat – Sella
Juvenils: Foios – Sella

Ale…

SineuPublicat al1:05 pm - des. 30, 2010

Enhorabona als jugadors de la emocionant partida del trinquet de Benidorm, especialment a Adolfo que ha progressat molt i cada dia juga millor. Tot un espectacle amb jugadors de Sella com a protagonistes, el nombrós públic estava molt content

davidPublicat al4:21 am - des. 31, 2010

Esta vesprada de dijous en Pelayo jugava Pablo partida prèvia a una partida del circuit bancaixa. El cartell ha sigut de luxe i la partida no ha decebut a la càtedra que hui omplia el Trinquet de Pelayo:

Panete de Genovés i Colau II de La Pobla (amb Oltra de feridor!!) 60
vs
Pablo de Sella i Tomàs II de Xalò (ab Pedrito de feridor) 55

L’equip de Pablo perdia per 55-40 però una reacció els ha fet igualar i posar-se fins i tot amb 15-30 al seu favor a l’últim joc. A la fi derrota però amb un bon sabor de boca. Per cert el aficionats de Sella ja m’han dit que s’han fet notar al trinquet…je,je….bo

La següent partida de Pablo serà el dilluns a Guadasuar

DavidPublicat al1:37 pm - des. 31, 2010

Article a la web de la federació:

El dilluns 3 de gener, a les 10:30 hores, en la seu de la Conselleria de Governació, tindrà lloc l’acte oficial de presentació d’esta competició que enguany complix ja sis edicions. Comptarem amb la presència dels equips participants, el conseller de Governació, Serafin Castellano, el responsable de l’empresa Milar, Ramon Llosa, i el nou president de la FPV, Daniel Sanjuan.

En la proxima edició tornarem a vorer jugar a pilota als millors equips de les respectives modalitats de la pilota valenciana, al participar els campions oficials autonomics de llargues, palma, galotxa, frontó, raspall i escala i corda, junt als millors equips restants escollits per a este campionat.

Hi ha una ampla representació del nostre territori, tant en categoria senior (Museros, Godelleta, Massalfassar, Campello, Marquesat, Sella, Rafelbunyol i Vila-real) com en juvenils (Moixent, Meliana, Foios, Sella, Godelleta, Borriol, Xilxes i Genoves). Destaca la defensa del titol en ambdues categories del club de Godelleta, així com el doblet de participació també del club de Sella.

El campionat començarà el cap de setmana de reis, 8-9 de gener, amb les partides d’anada de quarts de final, jugant-se la setmana següent les partides de tornada. Els equips que passen el tall s’enfrontaran en semifinals els dies 22 i 29 de gener. La cloenda de la competició albergará les finals amb els millors equips el diumenge 13 de febrer.

S'han tancat els comentaris.