Records del 2007…

Perdavid

Records del 2007…

Ara que estem a pocs dies de l’inici de la Copa Generalitat és bon moment per recordar en imatges i paraules el que va suposar aquella participació i aquell títol en categoria juvenil.

Jesús fent el "bot"

L'equip de Sella en la final estant al "resto"

L'afició de Sella

Campions Juvenils

Recordem la crònica al diari Levante que escrivia Alberto Soldado i que titulava “Làgrimas y poesia en Calp”

Lágrimas las de Adolfo de Sella, alma de este deporte en la pequeña localidad de La Marina Baixa al ver cómo un trabajo callado de años, una siembra cuidada con el esmero de un corazón enamorado por la pelota valenciana, ofrece frutos tan espléndidos como los del joven equipo de este pueblo que ayer ofrecía un recital para proclamarse campeón de la II Copa Generalitat en la categoría de juveniles. Derrotó a Meliana por 50 a 35, que ya es decir.

Poesía el juego desarrollado por Jesús, Jordi, Quico y Pau. Los que entendemos el significado de estas finales compartimos la pasión con la que las aficiones de las jóvenes formaciones vivieron una preciosa final. Sella entra en la élite de la modalidad. Un pueblo con tanta historia merece estar entre los grandes.

Sort per als nostres este divendres i dissabte !!

Quant a l'autor

david administrator

9 Comentaris fins ara

SineuPublicat al10:37 am - gen. 7, 2011

Inolvidable… ara eixos xicons són uns grans campions i la copa Generalitat és un dels trofeus més importants del Club. Esperem fer un bon torneig i noquedar-nos com en la loteria, a un paset…. MOLTA SORT!!!

PilotaSellaPublicat al10:19 pm - gen. 7, 2011

Resultat de la Copa Generalitat Juvenil partida d’anada jugada esta vesprada:

FOIOS 50 – SELLA 45

S’enfrontaven l’equip campió de la modalitat la pasada temporada al Corte Inglés, Foios, davant Sella (Campions LLargues). Partida per tant molt complicada per als nostres però han sabut traure el caràcter i aconseguir un gran resultat en una difícil canxa. Han jugat Pau al bot, Quico a la bolera, amb Pablo i Carlos de feridor. La partida ha començat malament amb un 25-0 en contra. Després, 25-5, 30-5, 30-10, 35-10, 35-15, 40-15, i remuntada de Sella fins igualar a 40-40. 45-40, 45-45 i 50-45 per a l’equip Valencià. El cap de setmna que ve partida de tornada en Sella. Anem a disfrutar de la partida i a intentar guanyar i remuntar esta eliminatòria que de moment està molt igualada. Molt jugar xicons i a preparar la partida de tornada.

Demà es el torn de l’equip senior, tot i que 2 dels nostres juvenils repetiran demà en la partida en Alfarp.

Ale…..

davidPublicat al10:47 pm - gen. 7, 2011

DISSABTE 8 DE GENER

Trinquet de Pedreguer
16:30h
1a partida ::
Escala i corda
Sergio i Carlos II
-contra-
Pablo (Sella) i Tomàs II
———————————
2a partida :: Circuit Bancaixa
Escala i corda
Álvaro i Fèlix
-contra-
Santi II, Melchor i Solaz

davidPublicat al6:49 pm - gen. 8, 2011

Resultat de la Copa Generalitat Senior partida d’anada jugada esta vesprada en la canxa d’Alfarp:

MARQUESAT 70 – SELLA 10

S’enfrontaven l’equip campió de la modalitat aquesta temporada al Interpobles, Marquesat, davant Sella (Campions Palma). Partida per tant molt complicada per als nostres en una difícil canxa. Han jugat Pau al bot, Quico a la bolera, amb Xime i Jorge de feridor. La partida ha començat malament amb un 15-0 en contra. El oent clau ha estat en el 15-5 i val net per a Sella que no s’ha aprofitat. Després clara superioritat dels valencians que són favorits a estar en la final i que contaven amb grans reforços com Àngel de Murla. El cap de setmna que ve partida de tornada en Sella. Anem a disfrutar de la partida i a intentar guanyar i i donar un bon espectacle davant la nostra afició. A preparar la partida de tornada.

Ale…..

PilotaSellaPublicat al1:47 pm - gen. 10, 2011

ASSEMBLEA ORDINÀRIA DEL CLUB DE PILOTA SELLA

El proper dissabte 15 de gener del 2011 a les 19:00 hores en primera convocatòria i a les 19:30 hores en segona convocatòria es celebrarà l’Assemblea Ordinària del Club de Pilota Sella al local de la Comissió de Festes.
( Donat que es compleixen 4 anys de mandat de l’actual junta directiva, es poden presentar llistes a junta directiva fins el divendres 14 de gener). Els punts a tractar seran els següents:
1. Lectura i aprovació de l’acta de la sessió anterior
2. Estat de conters
3. Resum activitat any 2010
4. Previsió activitat 2011
5. Escola de Pilota
6. Elecció junta directiva
7. Precs i qüestions

CLUB DE PILOTA SELLA

bouetPublicat al2:09 pm - gen. 11, 2011

Hola a tots,.
Com be sabreu molts de vosaltres la setmana passà vam jugar la partida d’anada de la copa generalitat contra l’equip de Marquesat, la derrota fou contundent per 70 a 10. Pero una vegada vist el resultat jo vaig fer automàticament varies reflexions… la primera era evident els de Marquesat son millors que nosaltres a Galotxa i en la seua canxa, i dic be son millors que nosaltres (que l’equip de jugadors de Sella que es va presentar en la localitat d’Alfarp), per que nosaltres tots erem de Sella i al club cap d’euro li va costar el presentar a eixe equip, per contra enfront teniem a 5 dels millors jugadors de galotxa del pais escollits d’entre els millors de diferents pobles, nosaltres ens vam presentar en la intenció de plantar-los cara i intentar guanyar, pero plens d’orgull pel camí fet fins arribar aci.
La segona reflexió es que la gent espera molt de nosaltres, i ja no tan sols la gent de Sella que es la primera en qui pensem quan juguem, hem referixc a la gent de fora de les forques, hi ha molta gent que ens observa i pense que encara que vam perdre de forma contundent saben valorar el simple fet d’estar ahi.
I la tercera es que la partida de tornada deu de tindre un altre nom, no se quin, pero ningú deuria pensar que es una partida sense transcendència, “festa de la pilota a Sella”, “galotxa vs joc de ratlles”, “la cantera vs l’euro”… molts noms podriem posarli pero la veritat es que deu de ser una festa per a tots els membres del club de pilota i de sella en general, la partida que es disputarà el proper cap de setmana sera una partida nova, diferent, començant de 0, i de segur que jugue qui jugue voldran/em guanyar, per que si conseguim guanyar sera un gran repte conseguit, seguir jugant a pilota i intentant seguir deixat una xicoteta huella en la historia de la pilota a Sella.

Per un altra banda m’agradaria que tots ferem un esforç de recoltzament i que tots ixim a la plaça per vore les partides tant la de seniors com la de JUVENILS, estos jovens que tant volem tenen una nova cita amb la historia, la de seguir mantenint vives les ilusions d’un poble. Entre tots podrem tornar a reviure les mateixes vivències de l’ultim camiponat aconseguit per l’equip de juvenils a Calp.

Ale, espere no havervos aborrit molt. FORÇA SELLA!!! AMUNT LA PILOTA!!!

DavidPublicat al4:16 pm - gen. 11, 2011

Totalment d’acord amb tu.

Anem a intentar entre tots que així siga, en saber els horaris farem cartells i li donarem la màxima difusió pel poble i també als mitjans d’iternet com el blog, correu elctrònnic o facebook. Per cert, les línies del dau ja estan pintades i demà vesprada etrenament per posar les cordes, etc…

Ale, pense que pot ser un bon cap de setmana!!

SineuPublicat al8:56 pm - gen. 11, 2011

Si senyors!! esperem que la Plaça Major de Sella torne a ser una festa de la pilota i presente una gran entrada. que els valencians s’en tornen parlant meravelles de l’ambient irrepetible del millor carrer del nostre esport. MOLTA SORT!

DavidPublicat al9:35 pm - gen. 11, 2011

Hola!! A vore, ja coneixem els horaris de les partides de galotxa del cap de setmana:

DISSABTE 15

A les 11:00 hores, juvenils, Sella – Foios
A les 15:45 hores, senior, Sella – Marquesat

A més, AHIR Pablo va jugar a escala i corda al trinquet de Guadassuar amb victòria per 60-50. Pablo va jugar amb Juanjo i contra Panete i Nacho II.
El DIJOUS en Pelayo partida:

Pablo i Pepet
-contra-
Adrian III i Colau II

A més a més, DIVENDRES comença el Caixa Popular Juvenil d’escala i corda. Debuta Adolfo que juga amb Maravilla i s’efronta en el debut a l’equip de Rodrigo al Trinquet de Pelayo.

Bo, demà DIMECRES etrenament de l’escola al frontó municipal i entrenament en La Plaça a galotxa. Aleeeee

S'han tancat els comentaris.