Copa Generalitat

Perdavid

Copa Generalitat

COPA GENERALITAT

Hui en Sella hem tingut pilota tot el dia……i de gran nivell !!

JUVENILS

SELLA (Pau, Adolfo i Pablo) 50FOIOS (Nacho, Vicente i Adrian) 40

Sella es classifica per a les semifinals després de remuntar el resultat de l’anada. Partida molt ajustada i que s’ha decantat pel costat dels locals. Ha sigut molt emocionant. Ha anat 3-2, 3-3, 3-4, 4-5, 6-6, 8-6, 8-7, 9-7, 9-8 i 10-8 definitiu que l’ha conseguit Sella estant al resto. Molt bon ambient de públic de Sella i també de Foios que ha acompanyat als seus jugadors. Després de la partida esmorçar per a tots. Tenim una gran relació entre Sella i Foios degut a l’amistad que teim en jugadors i familiars com els de Nacho. Un bon mati i Sella a semifinals.

SENIOR

SELLA (Pablo, Quico, David i Jorge) 70MARQUESAT (Angel, Gerardo, Emilio i Salvador) 50

Victòria de Sella davant un dels grans de la modalitat. Partida jugada de poder a poder amb pilotades magnífiques. La Plaça de Sella i l’afició que estavem hem gaudit de grans itercanvis i una partida emocionat. Tot i estar ja classificat el Maquesat ha lluitat i no volia perdre per defensar el seu prestigi. La partida ha anat 2-2, 2-6, 6-6, 10-9, 10-10 i 14-10 definitiu. Els del Marquesat tenen una pegada impresionant pero Quico i Pablo han jugat en cap i amb jugades de mestres han guanyat la partida. A Sella no voliem despedir-mos de la competició en les sensacions de l’anada. Victòria i satisfacció general. La galotxa ha agradat en Sella i en la nostra Plaça Major, un lloc màgic.

Enhorabona als jugadors, a l’afició i als que fan possible que la pilota s’enlaire en la nostra Plaça Major.

Ale……

Quant a l'autor

david administrator

14 Comentaris fins ara

davidPublicat al7:29 pm - gen. 15, 2011

Ahir divendres va començar el Caixa Popular Juvenil a trinquet de Pelayo i atenció perque l’equip de Adolfo va guanyar al de Rodrigo per 60-55 en una gran partida. Molt jugar Adolfo i a fer un bon campionat!!

GALLARDÓNPublicat al8:08 pm - gen. 15, 2011

FANTÀSTIC!!!!!!

bouetPublicat al1:38 pm - gen. 18, 2011

Hola familia! En quant a la copa generalitat dir que va ser increible la partida contra Marquesat, com be diu la crónica pablo i kiko impresionant, pense que el repte es va aconseguir i debem estar ben satisfets.
Als juvenils… a seguir aixi, sense tants sustos d’ultima hora, avore fins a on arriba el somni.
Adolfo enhorabona, anims en esta nova edició del caixa popular, seguire les noticies.

I com a conclusió personal dir que hem va pareixer vergonyos no vore a ningú de l’ajuntament ni tan sols arrimase ni un momentet de ninguna de les dos partides, partides importantisimes mes en quant a imatge del club i pels mèrits aconseguits que per la realitat de les possibilitats almenys en quant a seniors, la setmana passà va haver periodistes que es van desplaçar fins Alfarp per vore l’equip de Sella i resulta que quan es juga en Sella no ve ningú de l’ajuntament, es per a reflexionar… no? no es prou que no fan res per la pilota, si no que a mes son tan ineptes de ni recolzar les coses que tenim sense el seu suport.

Força Sella, amunt la Pilota. Enhorabona al club per fer possible tot aço. I ara a pensar en la lliga de llargues i palma, avore si enguany podem fer una bona pretemporà… ale..

bouetPublicat al1:46 pm - gen. 18, 2011

ah.,,,, au vist el resultat de campello en la partida de tornada de la copa generalitat, … impresionant detall de que esta competició es molt exigent, al final qualsevol pot perdre per paliça inclus jugant els millors.

ah… i un altre detall per que tornen a posar a Sella com a visitant en la primera partida de les semifinals de la copa generalitat en juvenils… i collons un altra volta a l’altra punta del pais, a xilxes…

au

davidPublicat al10:19 pm - gen. 18, 2011

Resultats partides Trinquets:

Jugada ahir dilluns en Guadassuar: Pablo i Josep 45 vs Pablo II i Nacho II 60

Jugada hui dimarts en Benidorm: Carlos i Adolfo 60 vs Rodrigo, David i Carlitos 50

Ale….

SalvadorPublicat al8:28 pm - gen. 19, 2011

Quin Pablo és el de Sella, el I o el II ?

DavidPublicat al9:26 pm - gen. 19, 2011

Hola Salvador, Pablo el de Sella es el I.

Bo, ja coneixem els horaris de la semifinal de la Copa Generalitat juvenils partida d’anada que es jugarà en Xilxes el dissabte 22 de gener a les 17:00 hores.

Pablo inicia el Caixa Popular el divendres de vesprada al Trinquet del Pelayo. Sort!!

Ale….

DavidPublicat al9:37 pm - gen. 19, 2011

Hui hem tingut entrenament de l’escola de pilota amb una gran asistència dels xiquets. Han vingut Marcos, Arnau, Julan, Celia, Alfredo, Angel, Toni B, Toni M, Javi, Vicent, Bernat, Jaume, Mar, Ana, Rosa, Llorenç, etc…tot un plaer disfrutar dels mes menuts del nostre Club, sort a tots i amb seguir amb eixa ilusió!

AficionatPublicat al11:14 pm - gen. 20, 2011

sort als nostres jugadors i enhorabona pel treball amb els xiquets

bouetPublicat al7:00 pm - gen. 21, 2011

hola david, … on o quan podrem saber el calendari d’enguany de la lliga a llargues i palma?¿?¿

DavidPublicat al1:43 am - gen. 23, 2011

El calendari de la lliga de llargues i palma es sabrà en la presentació de la lliga que serà en el MARQ d’Alacant la tercera setmana de febrer. La lliga comença el dia 5-6 de març. De totes formes les primeres jornades puc intentar saber-les en els propers dies.

CAIXA POPULAR JUVENIL

José Luis, Enrique i Adrià 40 – Pablo, Isaac i Marcelo 60

Primera partida jugada al Pelayo per Pablo de Sella i primera victòria i tres punts.

COPA GENERALITAT

Partida d’anada de les semifinals jugada al trinquet de Xilxes: Xilxes 0 – Sella 50

Gran partida de Sella amb Pablo, Pau, Adolfo i Carlos que han estat a gran nivell. Fins el 0-25 els jocs han sigut molt ràpids a favor de Sella, després els quinzes s’han alternat i els locals han disposat d’oportunitats de fer jocs, tot i això la gran actuació dels de Sella deixa la eliminatòria quasi sentenciada en busca de la gran final.

Ale……enhorabona a tots i a seguir!!

davidPublicat al12:35 am - gen. 24, 2011

En el següent enllaç podeu vore el programa “Un passeig per la Marina” que vam gravar varies persones del poble per parlar de la musica, rondalla, costums i també de la pilota.

http://gn.prensaynoticias.com/index.php?option=com_hwdvideoshare&task=viewvideo&Itemid=637&video_id=1612

Per cert, dimarts en el Trinquet de Benidorm s’espera una bona partideta:

17:30h
1a partida ::
Escala i corda
Rodrigo i Tomàs II
-contra-
Pablo, Carlos II i Adolfo

PilotaSellaPublicat al11:58 am - gen. 24, 2011

Notícies en la web de la federació on apareix Sella o els seus jugadors.

COPA GENERALITAT DE GALOTXA:

“En juvenils, Sella ha passat per damunt de Xilxes aconseguint una victòria indiscutible, 50 a 0 a domicili i demostrant el gran nivell dels seus jugadors juvenils que estan molt fets i tenen una gran experiència en categories superiors. L’altra eliminatòria ha caigut del costat d’un altre conjunt de la província de Castelló, Borriol que ha guanyat per 50 a 25 al conjunt de Caixa Popular Meliana, que deurà millorar molt per a passar a la final”

CAIXA POPULAR JUVENIL ESCALA I CORDA:

“La segona jornada de la “VIII Lliga Caixa Popular” disputada en el Trinquet de Pelaio ha demostrat que Xilxes i Alcàsser seran dos dels equips cridats a estar en la segona fase si demostren la seua condició de favorits. Estos dos equips estan capitanejats per Pablo de Borriol i Pablo de Sella, dos jugadors que apunten els seus credencials des de molt jóvens. Els dos equips van tindre actuacions molt bones en el seu debut en la competició i van aconseguir els seus primers tres punts, empatant en la classificació amb Orba.
En la segona partida, molta igualtat en els dos primers terços de la mateixa entre dos equips que debutaven i necessitaven anar agafant confiança, però al final la qualitat de Pablo de Sella, jugador que ha disputat un Mundial i un Europeu amb tan sols 18 anys, va ser determinant. L’equip de Beniparrell integrat per José Luis de Petrer, Enrique de Benavites, Adrià de Beniparrell va caure derrotat per 40 a 60 davant de l’equip d’Alcàsser format per Pablo de Sella, Isaac d’Alcàsser i Marcelo de Casinos. Molt bona partida de José Luis de Petrer que va demostrar la seua gran qualitat tècnica i “maneres” davant d’un gran equip. Per part de la formació vencedora Isaac i Marcelo han de continuar agafant confiança i seguretat per a continuar sumant punts per a passar de fase, junt amb Pablo”

Font: http://www.fedpival.es

apoPublicat al10:41 pm - gen. 25, 2011

Avui al trinquet de <benidorm: Pablo, Carlos II i Carlitos 60 vs Rodrigo i Tomás 50.

Partida que ha començat amb l'equip de pablo gelat. S'ha posat Rodrigo 35 per 25.

El joc clau ha sigut el 35 per 35. L'equip de rodrigo tenia val net per fer 40 per 30, però després de estar 7 voltes ados ha caigut de part de l'altre equip que ha igualat la partida i han anat per amunt amb gran joc i sacrifici, traent de la partida a Tomas.

Xe una partida molt bona.

aleeeeeeeeeeee

S'han tancat els comentaris.