Crònica 6ª Jornada

Perapo4

Crònica 6ª Jornada

Avui és un dia estrany i dur per fer una crònica del cap de setmana després de l’incident d’ahir. Un fet condemnable que dista molt del que significa aquest esport.

El dissabte de vesprada l’equip de Primera de Palma viatjà a Benasau. El resultat fou una derrota 10 a 5 que els allunya de les primeres places i mirar de reüll el descens en una categoria molt igualada. L’equip de Tercera de Llargues aconseguí una gran victòria 4-10 en Campello que els permet continuar al cap davant de la classificació.

El diumenge de matí al voltant de 60 sellardos i sellardes ens donarem cita al Trinquet d’Alcàsser per veure les finals de la Lliga Caixa Popular Juvenil. En la primera partida, l’equip d’Adolfo va perdre l’oportunitat de ser tercers davant d’un totpoderós Rodrigo que no deixa cap opció als seus rivals. Després en la gran final, l’equip de Pablo fou derrotat per 60 a 50 front a l’equip de Pablo de Borriol. Una final molt disputada fins al final després d’una gran remuntada de l’equip d’Alcàsser (Pablo), que després d’anar perdent 45 a 25, va igualar a 45 i va tenir la possibilitat de posar-se per davant. Pablo feu un gran desplegament de colps, un gran desgast físic i un gran treball mental per mantenir als seus companys en la partida que finalment va caure del costat de l’equip de Xilxes (Pablo de Borriol).

De vesprada, l’equip de Juvenils va guanyar al de Murla 10 a 4. L’equip de Murla amb tres jugadors feu un gran partida, deixant clar que ens uns anys serán clars favorits a lluitar pel títol. I, per últim, en Primera a Llargues vam tenir una partida espectacular entre Sella i Campello. Nosaltres vam colpejar primer amb un 2 a 0, i la possibilitat de fer el tercer joc. No fou així i Campello en feu un parcial de 7 jocs a 0. Però amb el 2 a 7 al marcador, Jan apreta en el traure i la resta de l’equip ho donà tot per posar el marcador en 6 a 7. Ací, David el de Petrer es va lesionar l’abductor. La partida es va parar per uns moments i quan aquest entrà de nou a la canxa fou ovacionat per tot el públic assistent. Campello es posa 6 a 8, amb la pegada del seu traure. Però, Sella no baixà els braços i aconseguí posar un 9 a 9 al marcador i val net i una ratlla a favor. Moment en que la partida no pogué continuar per un acte condemnable del traure de campello cap a una persona del pùblic de Sella.

Des d’ací volem donar les gràcies als jugador pel gran esforç realitzat: Jan, Jaume, Jordi, Pau i Pablo. I les gràcies a l’afició per estar partida rere partida, recolzant als pilotaris i mostrant un saber estar davant situacions de gran tensió.

Quant a l'autor

apo4 administrator

6 Comentaris fins ara

WILLIAM WALLASPublicat al11:54 am - abr. 12, 2011

Degué ser gros per a que ningú comente res….i ja és dimarts…

bouetPublicat al5:47 pm - abr. 12, 2011

la veritat paraules trobe que si que hi han pero millor no pronunciarles… esperem que parle qui tinga que parlar!!!

Esta setmana, quasi en total seguretat, 1ª palma Sella – Benidorm, dissabte a les 17:00 hores.
Nosaltres estem al mig de la classificiació amb 8 punts i Benidorm s’encontra en 2ª posicio amb 10 punts, i a mes Benidorm amb una partida menys, per lo que cal intentar conseguir una victoria per tal de superar los en punts i tornar al capdavant de la lliga. Lider esta Murla amb 11 punts i seguit de prop per tibi b i tibi a. NECESSITEM UNA VICTORIA!!! i necessitem de tots!!!

Tot encara es possible, força i salut!!!

DavidPublicat al9:00 am - abr. 13, 2011

M’agradaria destacar algunes classificacions:

JECV RASPALL MARINA BAIXA CATEGORIA BENJAMINS

1. Sella A 17 punts
2. Benimagrell 17 punts
3. Finestrat A 17 punts
4. Sella B 16 punts
5. Finestrat B 13 punts
6. Altea A 12 punts
7. Sella C 11 punts
8. Benidorm 11 punts
9. Altea B 6 punts

* Pasen a quarts de final els 3 primers d’aquest grup

Cal destacar la gran temporada dels nostres benjamins ja que molts d’ells son debutants però estàn disfrutant molt. El passat dissabte l’equip Sella B va guanyar Finestrat A en una gran partida.

En Benjamins ens queda per jugar Sella A contra Finestrat A i B, contra Altea i contra Benidorm . Ja us contarem.

bouetPublicat al12:07 pm - abr. 14, 2011

es pot confirmar ja els horaris d’aquest cap de setmana de totes les modalitats i categories??¿¿¿?¿

…all right!!! comon boy!!! anem per amunt!!!

MiquelPublicat al3:31 pm - abr. 15, 2011

Jo dire alguna cosa. A aquesta persona (per no dir altra cosa) no sel te que deixar entrar a la Plaça Major quan es disputa una partida. Es evident que no respecta el poble de sella ni els seus habitants.
Miquel

S'han tancat els comentaris.