Crònica 7a Jornada

Perdavid

Crònica 7a Jornada

El cap de setmana ha estat fantàstic per al nostre Club i els nostres jugadors. Des dels mes menuts fins als majors…pràcticament tots han guanyat les seues partides.

Tot va començar dissate matí amb les partides dels Jocs Escolars de Raspall. La nostra escola va guanyar les seues partides contra Altea. Menció especial a la gran lliga de raspall que estan fent els nostres equips de benjamins i alevins.

Dissabte de vesprada am tindre 2 partides en la Plaça de Sella. La primera d’elles era un derby de tercera de llargues, Sella 10 – La Vila 2. Per part de Sella van jugar Carlos, Adolfo I, Adolfo II, Adolfo III i Vicent. La partida, que va ser dominada pels locals en tot moment va anar 2-0, 2-1, 4-1, 4-2 i 10-2. Sella va ser superior al traure i al resto. Tot i això es van vore alguns intercanvis interesants.  Bon ambient de públic amb presència de gent de La Vila. Continuem líders de grup en tercera de llargues.

A continuació es va jugar la partida de primera de palma, Sella 10 – Benidorm 4. Per part de Sella van jugar Jorge, David, Adri, Quico i Pau. Sella va anar per davant en el marcador en tot moment i va jugar be com a equips i a bon nivell tant al traure com al resto amb restades colocades i intel·ligents que van fer que els jocs caigueren de forma prou ràpida en favor dels nostres.  Bona victòria contra un dels rivals directes per estar dalt a la classificació.  Magnífic ambient de públic que va presenciar la segona victòria seguida dels nostres jugant de locals.

Diumenge de matí era el torn per a les partides d’escala i cordaAdolfo ha jugat al trinquet de Dènia formant parella amb Rodrigo…i Pablo ha guanyat la seva primera partida al Caixa Popular Promoció per 60-40 en partida jugada al Trinquet d’Alcàsser. Es tracta d’un pas més en la trajectòria de Pablo, que ha fet una bona partida i junt als seus companys han sumat uns punts claus per seguir en opcions d’estar en els primers llocs. Primera victòria d’un jugador de Sella en esta competició d’ un jugador que jugue en la posició de rest. Anteriorment van guanyat partides Jaumet de mitjer i Jesús de punter.  La setmana que ve tindra més partides Pablo. Molta sort!

Diumenge de vesprada ha servit per arrodonir el gran cap de setmana amb 2 triomfs. En juvenils, Altea 0 – Sella 10. Han jugat Carlos, Adolfo III, Quico i Javi. Còmode triomf  sense relaxar-se i ens posem a un sol punt del líder. Estem fet una molt bona temporada…a seguir així que ara venen les partides més difícils!

En llargues primera, Parcent 9 – Sella 10. Partida èpica, emocionant i ben bònica amb un desenllaç inesperat. El guó es pareix olt al se la victòria contra Campello de la setmana anterior. Han jugat Jan, Pau, Jordi i Jaume. La partida ha anat 2-0, 2-1, 5-1, 5-2, 7-2, 7-4, 8-4, 8-9, 9-9 i 9-10. Remuntada de les que recordarem, quart triomf seguit en primera de llargues. Primera victòria fora de casa i molt bones sensacions. Hem començat gelats amb Jan fent massa faltes. Tot i que els jocs se’ls anotava Parcent el joc de Sella era bo, sobre tot amb les restades d’un gran Jordi (al resto i al contraresto). Però quan pareixia tot perdut, Jan ha reaccionat i hem començat la remuntada. Pau i Jaume han fet i guanyat ratlles, Jordi ha seguit a gran nivell i Jan ja estava a millor nivell. De 8-4 pasem a 8 -9 i val que no acabem…9-9…i conseguim la victòria. El carrer de Parcent estava ple amb aficcionats de Parcent, Orba, Murla i com no…de Sella. Desplaçament de molta gent per gaudir de la pilota i del nostre equip. És de valorar i d’agraïr eixe ànim i la presència de l’afició en tots els carrers i pobles on juguem. Sou el millor que tenim!!

En fi…ara ve Pasqua, temps per descansar i agafar forces.

Enhorabona a tots !!

Quant a l'autor

david administrator

3 Comentaris fins ara

bouetPublicat al9:22 am - abr. 18, 2011

Increible!!! Meravellos!!… estic molt content de com anat el cap de setmana.
Enhorabona a tots i a seguir així!

Als de tercera de palma — un repte, dimecres per la vespra partideta al carrer valencia (o si es pot en la plaça) cotra els de primera en algun canvi, … que dieu???

p.d.: peretes se huele el miedo!..

WILLIAM WALLASPublicat al6:11 pm - abr. 19, 2011

I JO JUGUE EN LES DE TERCERA……..

PODRIA? en serio….

DavidPublicat al11:06 am - abr. 20, 2011

INDIVIDUAL ONE WALL:

Primera Fase Alacant:

SEU DE COMPETICIÓ: Orba
DIA DE COMPETICIÓ: Dimecres 27 d´abril de 2011
Horari: 11 – 13 hores
1. ADOLFO PEREZ GUARDIOLA (Sella)
2. ANGEL MORENO TORTOSA
3. DAVID PEREZ COLOMINA
4. JOSEP ESCOTO BOLUDA
5. PABLO VIDAL CLIMENT (Sella)
6. PAU GARCIA MAS (Sella)
7. QUICO JAIME SANTAMARIA (Sella)
8. RODRIGO SEBASTIA ALONSO

S'han tancat els comentaris.