Cap de setmana 18-19 de juny

Perdavid

Cap de setmana 18-19 de juny

  Cap de setmana d’alegries

 Moltes alegries ens ha donat aquest passat cap de setmana. La lliga 2011 ha acabat en la majoria dels seus grups. Les últimes partides dels nostres ens han deixat 3 triomfs i 1 derrota per la mínima. 

En Juvenils, Sella 10 – Altea 0.Amb estos punts aconseguim el 2n lloc a la Classificació. Amb aquest subcampionat sumem el 7é trofeu en 8 temporades (2004-2011) en aquesta categoria: 5 campionats, 2 subcampionats i 1 tercer lloc. Acaben la seva etapa com a jugadors juvenils Pablo (que enguany ja no ha jugat en juvenils), Quico i Javi. Sens dubte una etapa brillant !! Enhorabona pel subcampionat.

 En 1a de palma, Benidorm 10 – Sella 9. Magnífica partida la que vam poder gaudir. Per part de Sella van jugar jugadors menys habituals com Adri i van complir. Destacar la partida de Jesús que després de la lesió ha tornat amb força i demostra que la propera temporada estarà ahí al seu màxim nivell. La resta de jugadors van ser Jorge, Xime i Quico. Bona partida en general, que va anar 0-2, 5-2, 5-6, 8-6, 8-7, 9-7, 9-9 i 10-9. Acabem la lliga amb 24 punts (molt mèrit en esta lliga tan igualada) i una valoració més que positiva amb el 3er lloc consolidat i mostrant que Sella pot tindre un equip en 1a de palma, ja que des de l’any de l’ascens hem aconseguit quedar segons, primers i tercers. Enhorabona !!

 En 3a de llargues, Sella 10 – Campello 3. Partida de tornada que va començar amb un 0-2 pal Campello. Sella reacciona i posa un 3-2, pasem al 3-3 i Sella fa el 5-3 que ja li donava el pas a la gran final. Després, Sella 10 – Campello 3. Gran temporada de 3a de llargues amb 14 partides jugades, 12 guanyades i 2 perdudes. Carlos està progressant com a traure i Adolfo II ha restat molt be. Amb la progressió de Folgueral i la veterania d’Adolfo, a més de Vicent, han completat una molt bona temporada.

 En 1a de llargues, Parcent 4 – Sella 10. Estem en la gran final de primera !! Una alegria i un objectiu que consideravem molt complicat a l’inici de la temporada. Hem anat progressant en el joc i millorant el nivell i hem superat a grans equips com Campello i Parcent. Ara la gran final contra Tibi. En la partida d’ahir tenim 2 parts diferents, al ‘línici Sella es posa amb 0-3 amb un joc brillant i un començament de partida concentradíssims, i Malia es lesiona. A partir d’ahi, 3-6, 3-8, 4-8 i 4-10. Jan va fer la seva millor partida a Parcent dels últims anys sense cap falta pràcticament. Pablo, Jordi i Quico molt bé al resto i contraresto. Destacar la temporada, que tot i un inici amb 3 derrotes, després hem sumat 10 triomfs en 11 partides, gunayant partides contra Malia i contra Martines, a més de contra Àlvaro de Tibi en la partida de Sella. Estem molt satisfets amb la temporada i pase el que pase en la gran final valorarem el treball, el joc i l’esforç dels nostres jugadors. Després de 2 temporades quedant quarts i tercers tornarem a estar entre els 2 millors equips de la modalitat.

 El carrer de Parcent estava de gom a gom amb gent de Parcent, Murla, Llíber, …i Sella (quin ambient i quin desplaçament tant massiu com el de las grans ocasions!! Gràcies !!)

 Les finals seràn en Tibi el día 10 de Juliol. La final de tercera llargues a les 10:00; la de primera llargues a les 18:00 hores.

 Dels 5 equips del nostre Club acabaràn la lliga 2011 entre els 3 primers de les seues categories i grups. Des del Club volem felicitar a tots els equips i jugadors.

 Ja seguirem contant-vos……i el diumenge 3 de juliol la Champions League de Pilota a Llargues arriba a La Plaça de Sella !!

Quant a l'autor

david administrator

1 comentari fins ara

DavidPublicat al8:45 pm - juny 20, 2011

En escala i corda, Jesús va perdre la seva partida de divendres (60-45) i hui també ha perdut però ha conseguit puntuar (60-55).

Adolfo ha jugat hui partida de l’individual sub-18 d’escala i corda i ha guanyat per 60-20 en el trinquet d’alcàsser.

S'han tancat els comentaris.