Sella disfruta amb la Champions

Perdavid

Sella disfruta amb la Champions

  La vesprada ha sigut de les històriques…..sempre la recordarem….l’afició se Sella ha acudit en massa a la Plaça Major. Una de les “Catedrals” de la Pilota al carrer que li faltava una partida internacional d’aquest nivell.

 Per part de Sella han jugat: Jan, Jordi, Pablo, Pau, Quico, Jesus i Adolfo

 La primera partida: Sella 8 – Maubeuge 4. Els belgues s’han adaptat molt be i ràpid al carrer de Sella. Tot i això, molt bona partida de Sella i un triomf per al record. Ovació en cada jugada de nivell i a al fi de la partida la gent s’ha posat en peu. Moments de molta emoció. 

La segona partida: Tremanda !! Sella 7 – Tibi 8. Ha anat 2-0, 2-4, 3-4, 3-5, 4-5, 4-6 i reacció de Sella, que com a local que es capaç de grans remuntades, fem 3 jocs seguits i posem el 7-6 i val i quinze a favor. No rematem i les banques de Tibi (Increibles!!) igualen a 7 i fan el 8. 3 hores i mitja seguides de pilota a llargues !! 

 

Ambient fantàstic (amb amics dels pobles dels voltants), màxima esportivitat ( però també amb discussions de tots els quips…tots volem guanyar i això es bo per esta nova competició…) i gran vesprada de pilota.

 Tot ha eixit molt bé i l’organització i trancorre de les partides ha anat de meravella. Gràcies a tota la gent que ho ha fet possible !!

 Gràcies a l’afició i com no, al nostres jugadors !!

 Hui en Sella cal destacar la presència del periodista i “alma mater” d’aquest projecte europeu: Alberto Soldado. També la del pintor Jeroni, que ha acabat un dels seus quadres. I la dels nostres veïns: majors, dones, homens i xiquets, que cada dia de partida acudeixen a al Plaça per gaudir del nostre esport autòcton.

En estes vesprades cal recordar que aquest projecte anomenat Club de Pilota Sella fa quasi 30 anys que està en marxa i hui aquelles persones que el van iniciar estaven en la Plaça de Sella disfrutant de les partides. Sense el seu treball i la seua ilusió…ara res seria igual. Esperem poder seguir treballant pel nostre Club i per la Pilota Valenciana. Vesprades com la de hui quedaran per al record.

 

 

Quant a l'autor

david administrator

6 Comentaris fins ara

DavidPublicat al12:19 pm - jul. 4, 2011

Web del comité internacional del joc de pilota: http://www.cijb.info/content/blogcategory/1/45/

Parla sobre la Champions…

sineuPublicat al10:30 pm - jul. 4, 2011

Alberto Soldado ens torna a regalar una crònica de la partida d’ahir en Levante EMV

http://www.levante-emv.com/deportes/2011/07/04/champions-realidad/821414.html

Gràcies per tot Alberto!

DavidPublicat al1:52 pm - jul. 5, 2011

Esta vesprada juga Adolfo l’individual sub-18 d’escala i corda. És l’únic jugador d’Alacant en arribar a quarts de final en esta edició d’aquesta categoria. Trinquet d’Alcàsser a les 18:30 hores contra Sergio de Massamagrell. Sort !!

Demà dimecres de vesprada a les 18:00 hores, partida de llargues/palma en Sella especial visita dels Sudamericans.

Dijous al Trinquet de Pelayo a les 16:45 hores:

Panete i Carlos II
-contra-
Pablo i Tomàs II

Sort a tots i a seguir gaudint de la pilota en esta setmana màgica !!

DavidPublicat al11:23 am - jul. 7, 2011

Vos informem que Adolfo va perdre en quarts de final de l’individual sub-18 d’escala i corda per 35-60.

Ahir de vesprada es va jugar la X edició de la partida especial visita amics sudamericans. Son del programa CEVEX de la generalitat valenciana i fills d’emigrants valenians a sudamerica (especialment Argentina) i cada any venen per estes dates a vore una partida de pilota a Sella. Els expliquem el joc, proven les pilotes, proven de jugar alguns voluntaris i gaudixen d’una partida de pilota de bon nivell. La de ahir va ser la següent:

Rojos: Jorge, Jordi, Quico, Folgueral i Dani 5
Blaus: Carlos, Jesús, Xime, Adri i Vicentet 7

Esta vesprada juga Pablo en Pelayo…ja vos contarem….

I diumenge les 2 finals de la lliga provincial, 3ª i 1ª de llargues !!!

UnoPublicat al1:02 pm - jul. 8, 2011

En tibi l’ajuntament es va volcar en la champions pero en sella l’alcaldesa ni es va dignar a muntar al poble, menos mal que estaba la comisio i el club perque alli no els esparava ningú de l’ajuntament, tots amagats per no saber donar la cara com a representants elegits pel poble entonces per qe estan?.,.,.,

DavidPublicat al2:40 pm - jul. 8, 2011

Partida de ahir en Pelayo:

Pablo i Tomas II 60
vs
Panete i Carlos II 25

Gran partida de Pablo !!

Ale…

S'han tancat els comentaris.