De tot un poc !!

Perdavid

De tot un poc !!

ÚLTIMES NOVETATS !!

 Pablo convocat per la Selecció Valenciana de Pilota

 El rest de Sella participarà amb la selecció en la partida del Dia de la Pilota en la Plaça de l’Ajuntament de València i en el viatge a Bèlgica el tercer cap de setmana de setembre. Enhorabona i sort !!

 Carlos i Jaume inicien el Campionat de Raspall per parelles

 El cap de setmana comença el Campionat de Raspall per parelles. La parella de Sella jugarà en tercera categoria i disputarà les seves partides de local al Trinquet de Benidorm. La primera partida serà en Xàbia. Sort !!

 Fase final de la Champions League de Llargues

 El Club està organitzant el viatge a Pamplona per a la disputa de la Champions de Llargues que començarà el divendres 23 de setembre. Anirem en autobús així que les persones interessades en vindre cal que parlen amb el Club. Anime-vos !!

 Torneig a Perxa de Sella

 El diumenge 4 de setembre tenim previst fer partida de perxa del torneig local a les 18:00 hores. En principi, la partida serà entre Sella A i Sella C.

Quant a l'autor

david administrator

14 Comentaris fins ara

sineuPublicat al5:34 pm - ag. 31, 2011

Enhorabona a Pablo i molta sort a Carlos i Jaume, que la pilota no pare!! i ha pasar-ho tan bé en Pamplona com ho pasarem a Maubeuge

BlanesPublicat al7:09 pm - ag. 31, 2011

Recorrent la pàgina de la Federació i entrant a les noticies que publica observe la gran quantitat de fotos que apareixen de la Plaça de Sella (referint-se al Club de Sella algunes d´elles, però també donant informació d´altres equips: El Campello, Benassau,… inclòs Tibi). Enhorabona a tots els qui porteu avant aquest excel.lent blog i als principals protagonistes (els jugadors). Valents!!!!!!!!!!!!

DavidPublicat al10:47 pm - set. 1, 2011

Atenció, segons acabem de parlar en Piripi, el dissabte 3 de setembre de matí partida amistosa de palma tercera en Sella entre Sella i La Vila.

DavidPublicat al1:35 pm - set. 3, 2011

Matinal de pilota valenciana a Plaça Major de Sella, amb bon oratge i bon ambient de públic (més de 50 persones) hem viscut la partida de palma entre Sella i la VIla. Els vileros han demostrat més pegada i millor joc en este dia i han guanyat la partida de forma prou cómoda. La banca de palma de la Vila ha sigut Dani Mesa, jugador format en l’escola i el Club de Sella i que pot ser en la lliga de l’any que ve torne a jugar després de 2 anys sense jugar.

Sella: Sergio, Adri, Piripi, Dani i Bernat 3

vs

La Vila: Dani (Sella), Rabasa, Pablo, Poqui i Jaume 10

Des del Club felicitem a Piripi i companyia per la iniciativa de fer partides i seguir entrenant a pilota. A seguir així !!

P.D: El cap de setmena que ve partida en La VIla….a vore que pasa !!

DavidPublicat al1:36 pm - set. 3, 2011

Demà vesprada partida de perxa !! Vos esperem !!

DavidPublicat al1:41 pm - set. 3, 2011

Esta vesprada comença la Lliga de Raspall Autonòmic en Tercera en Xàbia, Xàbia-Sella (Xime i Jaume). La falta de rodatge i entrenament pot ser es note. Poc a poc hauràn d’anar agafant la forma. Carlos hui serà baixa i jugarà ja la setmana que ve al Trinquet de Benidorm. Sort !!

DavidPublicat al2:26 am - set. 4, 2011

ATENCIÖ !! Ja coneixem els rivals per a la fase de octaus de final de la Champions de LLargues, el dia 23 de setembre a Pamplona jugaràn un triangular Sella (Alacant), Godelleta (València) i Franeker (Holanda). Només passarà 1 equip als quarts de final.

DavidPublicat al8:56 am - set. 14, 2011

Esta vesprada comencen una temporada més els entrenaments de l’escola del club de pilota Sella…ja vos contarem. Endavant !!

sineuPublicat al10:16 pm - set. 14, 2011

Demà PABLO DE SELLA marxa a Bélgica amb la selecció. Molta sort campió, ja mos contaràs!!

DavidPublicat al11:18 am - set. 15, 2011

Molta Sort Pablo !!!! Altra vegada a Bèlgica…que ja t’ho coneixeras !!

SalvadorPublicat al10:01 pm - set. 15, 2011

Pablo a este pas hauràs d’estudiar idiomes. Molta Sort.

sineuPublicat al4:39 pm - set. 17, 2011

Espectacular cartell de Festes 2011.. especialment dimarts pel matí on tindrem l’oportunitat de veure a mites de la pilota valenciana com els germans Sarasol (Sarasol I torna!) i Waldo. Gran treball dels majorals! Pròximament més informació ací a la web

DavidPublicat al2:20 pm - set. 19, 2011

La selecció valenciana amb un gran Pablo va guanyar per 5-10 a Bèlgica !!

Dijous cap a Pamplona !! Divendres de vesprada Sella jugarà contra Franeker (Holanda) i Godelleta (València). Qui guanye este triangular jugarà dissabte quarts de final davant Baztan. Sort i ànims Sella !!

bouetPublicat al10:09 am - set. 20, 2011

molta sort per als nostres!!! ojala poguera estar ahi junt a vosaltres per cridar i animar junt al batalló de sellardos que cap ahí anireu. Espere que pugueu guanyar als holandesos i de godelleta i fer un hite historic i guanyar la champions!!!!
FORÇA!!!

S'han tancat els comentaris.