Pilota Valenciana

Perdavid

Pilota Valenciana

 

JECV RASPALL

La temporada de raspall per a la nostra escola està ja en marxa. Després de participar en frontó i galotxa, ara estem en el raspall que és la competició que més temps ens porta i a la que més temps juguem. En aquest 2012 hem presentat 6 equips, destacant els 3 equips de banjamins o els 2 femenins (1 benjamí i 1 infantil).

De moment hem disputat ja varies jornades.

BENJAMINS

Sella A , partides jugades 2, 1 guanyat, 1 perdut (3 punts)
Sella B, partides jugades 2, 1 guanyat, 1 perdut (3 punts)
Sella C, partides jugades 2, 2 perdudes (2 punts)

ALEVINS

Sella, partides jugades 2, 2 guanyades (4 punts)

INFANTILS

Sella A, partides jugades 3, 2 guanyades, 1 perdut (5 punts)
Sella B, partides jugades 3, 1 guanyada, 2 perdudes (4 punts)

Dissabte que ve els infantils jugaran en Xixona !! Sort !!

( http://fedpival.es/pdf/competicions/pdf_1918.pdf )

 

LLARGUES I PALMA

Dissabte de vesprada partida a palma de pretemporada guanyada per Sella contra Agost. En Sella van jugar  Jorge, Adolfo II, Quico, Sergio i Piripi.

Diumenge partida pretemporada llargues guanyada per Sella contra Castells. En Sella van jugar Jan, Jordi, Pau, Jesús i Quico. A més, hem preparat juntament amb Adrià Cortell, unes imatges/vídeo per a la presentació de la lliga al MARQ. Endavant !!

( Dimarts 28 de febrer, presentació de la Lliga a Llargues i Palma “Trofeu Diputació d’Alacant”, al Museu Arqueològic d’Alacant. 20.00 hores. http://www.fpvllargues.es/ )

 

SEL·LECCIÓ VALENCIANA DE PILOTA

El seleccionador, “Pigat”, segueix provant a diferents jugadors per tal de confeccionar la convocatoria definitiva que ens representarà al Mundial. Si fa poc Pablo, estigué a l’entrenament de Llargues, esta vegada han estat seleccionats Pablo, Adolfo i Pau per participar en la sessió preparatoria de la modalitat de Joc Internacional,  que es va celebrar el passat diumenge 19, a les instal.lacions del Camp de Futbol d’Oliva. Els nostres jugadors afronten amb la màxima il.lusió i compromís cada una d’aquestes convocatories i ojalà que algú d’ells puga estar en l’expedició final que viatge a terres holandeses.

 

Quant a l'autor

david administrator