El bloc del Club de Pilota Sella compleix 4 anys !!

Perdavid

El bloc del Club de Pilota Sella compleix 4 anys !!

 

El més d’abril de 2008 posàvem en funcionament l’espai web del nostre Club. Es tractava de “sumar-nos al carro” de les noves tecnologies i possibilitar la difusió dels nostres equips, jugadors, escola, del nostre Club en definitiva. Era un pas més en el nostre creixement com a associació. Però un Bloc no és suficient en crear-lo, sinó que cal mantenir-lo amb una activitat constant. Les entrades, vídeos, fotos, comentaris, enquestes han sigut una constant d’aquest espai.

Al nostre Bloc hem contat el gran triomf de Sella al Caixa Popular del 2009…

El “doblet” de la Lliga de Perxa 2008….


Les lligues dels juvenils, la participació de Pablo al Mundial i Europeu, les evolucions dels Jocs Escolars, el títol de palma 1a, 2a palma, els subcampionats en primera de llargues, Trofeus de Benidorm a Llargues, etc….

Hem contat grans victòries i també grans derrotes. Hem anunciat els grans cartells de les partides de festes i hem fet les cròniques. Hem acomiadat a amics pilotaris i hem conegut a noves persones. Hem tractat d’anunciar i contar l’activitat de tots els nostres equips i els nostres jugadors. Hem anunciat assemblees i penjat vídeos del resum de cada any, …i moltes coses més.

Des del primer dia que Pablo Garcia i Anto van proposar de crear un Bloc vaig pensar que era una cosa necessària i que ens faria gaudir molt a tots, als que el fem i als el visiteu…perque el sentit de tot açò és que seguiu entrant al bloc, a vorer fotos, cròniques, resultats, i que aporteu idees, feu comentaris, etc….

4 anys…..gràcies a tots els que feu possible aquest bloc i a seguir així !!

Quant a l'autor

david administrator

4 Comentaris fins ara

MiquelPublicat al11:19 pm - abr. 26, 2012

Enhorabona per la gran tasca cultural/educativa que feu!!!!

DavidPublicat al11:53 am - abr. 27, 2012

Demà mati JECV Raspall Campello-Sella

DavidPublicat al2:23 pm - abr. 28, 2012

Aquest matí els equips de la nostra Escola de Pilota han acabat la seva particpació als JECV de raspall 2012 pel que respecta a la fase de grups.

Benjamins

En els benjamins hem participat amb 3 equips i 12 xiquets i xiquetes. Tots son de primer any o prebenjamins, per tant a l’any que ve seguiran en Benjamins. Els resultats i classificacions han superat les expectatives i han jugat molt i molt be. Finalment no ens hem classficat entre els 2 primers per molt poc. Aquest matí triomf en Campello.

Sella A: tercer amb 28 punts
Sella B (femení): quart amb 24 punts
Sella C: huité amb 17 punts

Alevins

Aquest matí amb els triomfs en Campello asseguren la classificació com a segon per als quarts de final.

Sella: segon amb 17 punts

En Infantils al destacar que mantenim l’equip femení que ja fa anys que juguen. La nostra escola és la única d’Alacant que conta a 2 equips femenins complets. A seguir xiquetes !!

Felicitats als monitors !! Endavant !!

amparoPublicat al3:10 pm - abr. 28, 2012

Si alguna cosa he de destacar d’estos quatre anys de bloc, és la CONSTÀNCIA. Com molt be dius “…un Bloc no és suficient en crear-lo, sinó que cal mantenir-lo amb una activitat constant”, per eixe motiu vos done l’enhorabona., per la constància que al cap i a la fi, és la base de l’èxit.

Molts anys de bloc i,… de pilota!!!

S'han tancat els comentaris.