Crònica 3a Jornada Lliga a Perxa

Perapo4

Crònica 3a Jornada Lliga a Perxa

Benimagrell 7Sella A 10. Gran triomf dels nostres al difícil carrer de Benimagrell on l’equip local sempre és molt fort. En esta partida els de Sella han estat a gran nivell. De les 3 partides de perxa que portem disputades ha sigut la millor sens dubte. El feridor local ha insistit en buscar sempre la bolera als de Sella i ací Quico s’ha fet fort i ha dominat la partida. Molt bé Piripi i Javi en les ferides. Ha anat Sella per davant i hagueren pogut sumar els tres punts però l’equip local ha fet el joc 7. No ens hem vingut avall i hem guanyat la partida. Primer triomf, i 2 punts més. Després de la derrota contundent en la jornada inicial en el derby, 2 partides bones fora de casa en Llíber i Benimagrell. La Lliga està igualada i estan veent-se boniques partides.

Llíber 5Sella B 10. S’enfrontaven Santi de Lliber i Jesus, companys i campions en la Copa 2. Partida jugada en el complicadíssim carrer de Llíber. Sempre Sella per davant tot i que els locals anaven reaccionant. El marcador ha anat 0-3, 3-3, 3-5, 5-5 i 5-10. Triomf i tres punts molt importants de Sella jugant com a visitants. El millor del equip local el feridor (10 quinzes directes). En l’equip visitant tots han sabut adaptar-se a les difícils condicions del carrer.

PRIMERA PERXA

PJ

Pts

1

Club Pilota Sella “B”

3

7

2

Club Pilota Benimagrell

3

5

3

Club Pilota Sella “A”

3

3

4

Club Pilota Llíber

3

2

Sella C 10Sella E 0. Partida entre els nostres que es va adelantar al passat dijous i en la que Sella C va dominar. Podem destacar a Dani en la ferida.IMG_1373

Mutxamel 10Sella D 5. Derrota dels nostres per 10-5 en una partida que no ha sigut de gran nivell. Mutxamel es destaca com a un dels favorits de la categoria. Sella D es voldrà fer fort a casa en busca de les semifinals.

La lliga de primera para durant el més d’Agost que serà per a les partides de Festes com Murla, Tàrbena, Parcent, Penàguila, Laguar, etc…

SEGONA PERXA

PG

1

Club Pilota Mutxamel

3

7

2

Club Pilota Alcoi

3

6

3

Club Pilota Sella “D”

3

5

4

Club Pilota Sella “C”

3

5

5

Club Pilota Tibi

3

3

6

Club Pilota Sella “E”

3

1

 

Quant a l'autor

apo4 administrator