Crònica 9a jornada de la Lliga

Perapo4

Crònica 9a jornada de la Lliga

IMG_0683Llargues 1a: Laguar 1Sella 10. Sella guanya amb contundència en Laguar i es manté en segona posició amb els mateixos punts que el líder. Podem destacar al traure Àlvaro que en els carrers estrets és impressionant vore’l traure. Un nou triomf i seguim en la lluita.

Llargues 2a: Sella 10Campello B 5. Partida llarga que va acabar guanyant Sella, on cal destacar la partida de jovenet Toni. En els visitants es de justícia destacar la partida de Guille tant al traure com al resto. Tot i jugar tan sols tres jugadors els visitants van plantar cara. Nou triomf dels nostres que sumen una bona ratxa de punts i igualen el average particular contra un rival directe com Campello B. A seguir!!

Palma 1a: Sella 10Laguar 0. Sella juga la partida més completa i regular de la temporada i guanya amb rapidesa i claredat a Laguar, que estava per davant de nosaltres en la classificació. Be tot l’equip en conjunt. Portem tres partides de bon joc, bones sensacions i sumant punts. La propera jornada viurem un duel clau i important: Sella – Calp. Ahí estarem!

Palma 2a: Sella A 10Altea B 1. Seguim sumant victòries ( hem guanyat totes les partides) i mantenint el liderat. Contra Altea hem sumat jocs de manera rapida i després la partida s’ha equilibrat un poc. Be la jove banca visitant. Tot i això, Sella com a equip, és superior i ho ha demostrat. La propera setmana arriba un moment clau. La partida entre Finestrat i Sella. Ahí es pot decidir el primer lloc del grup C. Ànims i força !!

IMG_0691Palma 2a: Altea A 4Sella B 10. Gran triomf en un carrer difícil !! Podem dir que hem superat les expectatives en aquesta partida. La partida ha anat 1-0, 1-4, 2-6, 3-7, 4-9 i 4-10. Ha sigut la partida més regular i equilibrada de tots els membres de l’equip. Tots els jugadors ho han fet a la perfecció des de les seues respectives posicions. Per destacar algú podríem fer-ho en Vicent Xiringa que ha sumat molt quinzes jugant de punter. Seguim ahí dalt i gaudint de les partides. Endavant!

Aprofitem la crònica per comentar que durant la Pasqua es va avançar la partida entre Sella B i Benimagrell, amb triomf dels locals per 10-8 després de jugar més de 2 hores i mitja. Gran triomf !!

Palma 2a: Tibi A 10Sella C 4. Tot i la derrota els nostres han fet una de les millors partides i en el carrer del líder i favorit de la categoria. Cal esmentar la partida de Vicent al traure, que partida a partida va agafant confiança i fent-ho millor. Com també de la resta de jugadors que cada dia intenten fer-ho millor. Força i ànims !!

En escala i corda hem de comentar la bona partida i el triomf de Pablo el passat dissabte a Pedreguer i la situació de la Copa 2 Diputació d’Alacant. En aquesta competició, Jesús, amb el seu company Ferrer, ja estan classificats per a la gran final després de guanyar en Petrer per 60-20 al trio on jugava Adolfo. El proper divendres Jordi, amb Frances, jugarà la segona semifinal. Seria fantàstic una final amb dos jugadors de Sella. Passe el que passe, cal dir que tindre tres jugadors en semifinals és tot un orgull per a ells i per al Club de un poble, on no ens cansem de dir-ho ENCARA NO TENIM TRINQUET. Molt jugar valents i sort !!

IMG-20140427-WA0002

Quant a l'autor

apo4 administrator