Fi de la lliga regular

Perapo4

Fi de la lliga regular

IMG-20140614-WA0001Jornada de partides aplaçades en Llargues i Palma, de JECV a Llargues i de Copa 2, etc…

Els equips de Alevins i Infantils de la nostra escola van jugar al carrer artificial de Tibi partides dels JECV de Llargues. En infantils (Toni, Alfredo, Joan i Àlvaro) van guanyar 6-1 a Campello i van perdre 6-2 contra Agost. En Alevins ( Arnau, Antonio, Àngel, Marcos i Àlvaro) van guanyar 6-0 a Campello.

Dissabte vesprada a Petrer Francés i Jordi van guanyar en al Copa 2 per 60-30 contra l’equip de Maravilla i Jesús que contava amb la baixa de Conillet. Jordi jugarà les semifinals de la 3a ronda el proper dijous en Pelayo.

També dissabte va jugar a Adolfo en Pedreguer i va perdre 60-55. El proper divendres jugarà partida de la Copa Promeses on encara pot classificar-se. Sort !!

Els resultats de les partides aplaçades de Llargues i Palma han sigut els següents:

IMG_12662a Llargues: Sella 10 – Campello A 3. Acabàvem així en la cinquena posició. No accedim a les semifinals per la diferència de jocs. Podem destacar les últimes partides de Carlos al traure. Ha anat de menys a més en aquesta temporada. Contra Campello va ser el millor.

2a Palma: Sella A 10 – Polop 2. Partida jugada al carrer València on els nostres sumen altre triomf en casa ( les hem guanyat totes ). No jugarem semifinals per tan sols 2 jocs. Quedem segons fent una molt bona temporada. Destaquem a Folgueral al traure en esta última partida.

1a Palma: Alcoi 6 – Sella 10. Amb aquest triomf assegurem la tercera posició i jugarem les semifinals contra Tibi. Anada en Sella el proper cap de setmana. Fem una crida a tota l’afició per a que estiguen ahí animant com sempre als nostres jugadors. Molta sort !!

Afrontem les semifinals. En Llargues contra Murla i en Palma contra Tibi. Així les coses és la tercera temporada consecutiva que arribem a semifinals en llargues i en palma ( 2012, 2013, 2014 ). Enhorabona i ara a per totes !!

Quant a l'autor

apo4 administrator