De la Cloenda de l’Escola a la Lliga de Perxa

Perapo4

De la Cloenda de l’Escola a la Lliga de Perxa

El Club de Pilota Sella, amb la col•laboració del Grup de Treball del Club, ha celebrat per tercer any consecutiu la Cloenda de l’Escola de Pilota. Hem gaudit amb les partides de raspall, les partides de passar corda i la partida de perxa entre xiquets i pares. A més d’un dinar de germanor i la festa de l’aigua. Una temporada més volem ressaltar el gran ambient i complicitat entre xiquetes, xiquets, familiars, monitor i club. Hem fet entrega d’uns diplomes personalitzats (gràcies Anto) i d’uns xicotets detalls. Enhorabona a tots!

Però com hem dit….la Perxa ja està ací !! Aquesta temporada participem amb quatre equips: dos en 1a i dos en 2a. I els primers resultats per als nostres han estat els següents:

1a Perxa: Sella A 7 – Benimagrell 10. La partida va anar 0-5, 1-8 i 2-9…però Sella va traure l’orgull i va sumar cinc jocs consecutius fins el 7-9. Els últims jocs van ser igualats però van caure del costat visitant que va realitzar una gran partida. Bon ambient de públic.

1a Perxa: Sella B 8 – Murla 10. Gran partida de Perxa la que vam poder vorer davant d’una Plaça Major abarrotada de públic. Sella va fer front a un autèntic equipàs com és el de Murla. Jesús va ser el jugador més destacat de la partida. 4-3, 4-5, 5-5, 5-7, 7-7, 7-9, 8-9 i 8-10 definitiu. Partida de més de dos hores de duració.

2a Perxa: Sella C 10 – Sella D 4. Derby de segona dominat per Sella C. Tots els seus jugadors van estar a bon nivell destacant Adolfo II a la bolera i al resto.

La pilota no para!

Quant a l'autor

apo4 administrator