Crònica 4a jornada de Perxa

Perapo4

Crònica 4a jornada de Perxa

Primer cap de setmana d’Agost molt intens pel que respecta a l’activitat dels nostres equips i jugadors.

IMG-20140802-WA0002Campus Trinquet de Benidorm. Hem tingut a set xiquets de l’escola al Campus del Trinquet de Benidorm. Allí han estat Toni, Alfredo, Arnau, Àngel, Antonio, Marcos i el jovenet Vicent amb tan sols set anyets. També estava el nostre monitor Jesús. Han estat 3 dies plens de bons moments. Han jugat a pilota, a altres esports, han menjat, han anat a la platja, etc…Segur que l’any que ve volen repetir!

Trinquet. Jordi va guanyar per 60-40 al Trinquet de Pedreguer. Va formar parella amb Luis de la Vega i van guanyar a Maravilla. A la segona partida, Pablo, Tomàs i Conillet van perdre contra Àlvaro i Santi per 60-40.

I pel que fa a la Lliga de Perxa:

Primera: Sella B 10Sella A 4. Derby entre els dos equips de Sella que s’ha jugat davant una Plaça Major plena. Gran ambient. Els espectadors no volien perdre’s la partida. Sella B ha dominat tota la partida. Tots els jocs han sigut molt ràpids, tant els que han fet els rojos com els 4 dels blaus. Per tant, la partida no ha tingut una duració excessiva. Els dos equips estan igualats a 5 punts.

1

Segona: Finestrat 10Sella C 8. Tot i el bon inici, la partida es va igualar moltíssim i van dominar les errades sobre els encerts. Així les coses, es va arribar a iguals a 8 i val a favor de Sella que no van aprofitar i els locals van poder guanyar la seua primera partida de la Lliga. Va haver polèmica i moments de tensió que caldria haver evitat. Repartiment de punts i la Lliga que s’iguala.

Segona: Mutxamel 5Sella D 10. Partida molt bona de tot l’equip de Sella. Han sabut buscar les errades dels rivals i han jugat en molt de cap. Han sabut aprofitar totes les vegades que disposaven de Val per sumar eixos jocs. La partida ha anat 0-1, 1-2, 2-4, 4-8, 5-8 i 5-10 final. Tres punts molt importants que posen a Sella D líder. Mutxamel ha jugat amb tot l’equip titular al complet però Sella s’ha adaptat molt bé al carrer. A seguir així valents !!

2

I, per últim, parlarem de la partida de festes de Tàrbena. Partida de gran nivell la que han jugat els equips de Sella i Agost. Hem pogut gaudir de grans pilotades en una partida on han dominat els restos sobre les banques. Gent de Tàrbena que no ha volgut faltar a una partida que ja s’ha convertit en un clàssic per al nostre Club cada més d’Agost. Volem agrair a la moltíssima gent de Sella que ha anat a veure la partida. El tanteig ha estat 0-1, 1-1, 2-4, 3-6, 5-7, 6-7, 6-9 i 10-9.

Sella (Jorge, Jesús, Quico i Piripi) 10 vs Agost (Sergi, Ramón, Jose i Esteban) 9

112

Quant a l'autor

apo4 administrator