LA LLIGA JA ESTÀ ACÍ !!

Perapo4

LA LLIGA JA ESTÀ ACÍ !!

Com cada any, quan arriba el més de febrer, tots els aficionats a la pilota dels pobles d’Alacant comencem ja a pensar en la Lliga de Llargues i Palma. Ara fa set mesos es jugaven al carrer d’Agost les finals de la passada edició de la Lliga on el nostre Club es va proclamar Campió de 1a de Llargues. Fa set mesos que la il•lusió i el somni de molts jugadors i aficionats de Sella es feia realitat. Doncs bé. El proper cap de setmana comencem la Lliga 2015. Amb nous equips, amb il•lusions renovades, amb ganes i amb la passió que ens caracteritza als jugadors i aficionats de Sella.

Plaça de Sella de gom a gom. Foto: Antonio Pérez

Plaça de Sella de gom a gom.

Aquesta temporada el Club de Pilota Sella tornarà a fer sis equips, sent el Club amb major nombre d’equips seguit per Tibi i Murla amb cinc i Benidorm amb quatre. En total seran més de trenta pobles participants i més de seixante equips dividits en set categories.
Pel que fa als nostres equips, podem destacar que mantenim el mateix equip que l’any passat en 1a de Llargues amb Àlvaro al traure junt a Jesús, Jordi, Quico i Pau. També tindrem l’equip de 1a de palma amb Jorge de banca i la novetat de la incorporació de Piripi al nostre equip de primera on també podem destacar el nou paper de Pau que assumirà una major responsabilitat en funcions de rest. Continuarem amb l’equip de Llargues 2a amb Carlos de banca i amb tres equips en 2a de palma on trauran Sergio, Dani Mesa i Vicent.
Així les coses, tindrem sis equips, trenta-dos jugadors i moltes partides per poder gaudir de la pilota valenciana a les modalitats de joc a ratlles. Tan sols volem demanar a la nostra afició que s’anime a vindre i omplir la Plaça Major cada partida i cada cap de setmana, i que acompanye als nostres equips a les partides de visitant.
I als nostres jugadors dir-los que molts ànims i ENDAVANT !!

Quant a l'autor

apo4 administrator