GRAN CAP DE SETMANA DE PILOTA A LA MARINA ALTA

Perdavid

GRAN CAP DE SETMANA DE PILOTA A LA MARINA ALTA

Aquest cap de setmana l’activitat del nostre Club i jugadors ha tingut lloc a les terres veïnes de la Marina Alta. Dissabte de vesprada JORDI va jugar i guanyar a escala i corda al Trinquet de Pedreguer. Va fer una bona partida. Dissabte que vé tindrà l’oprtunitat de jugar a Petrer en una partida de bon nivell amb jugadors com Bueno o Santi de Silla.

Per a diumenge teniem els plats forts del cap de setmana. De matí ( de bon matí) partida de llargues de “La bolata” al carrer Alacant de Xaló. Sella va fer una gran partida contra Benimagrell on va traure de forma magnífica Martines del Campello i on els xicons van fer un bon paper ( després de la lesió del Tato). Per part de Sella, Malia, Jordi, Quico i Jesús van estar a bon nivell. Concentrats i sense confiances.  Una de les Claus de la partida va ser alçar 2 jocs de val-net en contra i 2 més de 30-0 en contra. En la pilota, com en tot, mai s’ha de rendir ningú. Així les coses: BENIMAGRELL 2 – SELLA 10. Anem líders i ara queden dos jornades amb 2 partidasses. Propera cita diumenge que ve 10 del matí a Ondara: Sella vs La Vila (Jan, Giner,  Adolfo, Toni…) El dia en Xaló va estar d’allò més bé. Gràcies al Club local per la magnífica acollida.

De vesprada totes i tots cap a Benissa. Final del trofeo local. Partida esperada. Trinquet ple. Màxima expectació i la partida que no va defraudar ningú. Ja els dos primers jocs van ser bestials. A un ritme asombròs. Ja havien vist prou. “Ja mon podiem anar”. Però no. El millor estaba per arribar. I per part dels dos equips. Primer dels rojos que es van distanciar i ho tenien bo…però com hem dit abans…no hi ha mai que deixar de creure i no ha que rendir-se mai. Remuntada blava amb cops magnífics. Pere, Bernat i un gran PABLO van oferir jugades fantàstiques. També gran partida roja amb Giner, Félix i Conillet a la punta. Ovacions, èxtasi final i coixinets a l’aire. Pablo es convertix en el jugador amb més trofeus a Benissa. Enhorabona ¡!

benissa-2016

El proper cap de setmana més pilota ¡! Escola a frontó, trinquet, llargues….que el ritme no pare ¡!

P.D: gràcies a l’afició que ens acompanya a tots els llocs !! A seguir gaudint de la pilota !!

 

Quant a l'autor

david administrator