El magazín de febrer 2014

Al magazín de febrer, informem sobre les dades del padró municipal, sobre el camí del peix, parlem amb l’AMPA de Sella, que aposta per la informàtica a les activitats extraescolars, informem sobre l’inici de la temporada del perdigot i fem un resum de la festa de Sant Antoni.

A més a més, parlem amb Carles Munyoz, un emprenedor del poble, i en el reportatge parlem sobre la grip. Com sempre, fem un repàs de l’activitat cultural, la pilota, encetem la secció del poemari i recordem l’agenda cultural i d’oci del poble de Sella i la Marina Baixa, durant les setmanes següents.

El magazín de Febrer 2014

Guia audició:
0.00 Noticies
10.48 Entrevista
28.23 Reportatge
37.24 Cançó del mes
41.28 Titulars de cultura
43.23 Esports
44.39 Poemari popular
47.05 Agenda cultural

Aneu a la barra d'eines