Finals de la Lliga a Llargues i Palma

Perdavid

Finals de la Lliga a Llargues i Palma

 És molt difícil descriure en unes línies tot el que ahir va ocórrer al carrer de Tibi ja que van ser moltes les emocions viscudes. Durant tota la jornada van ser centenars els espectadors que van acudir per gaudir de la jornada de cloenda de la Lliga de Llargues i Palma 2011.

Per als nostres, la emoció començava de bon matí, a les 10:00, la final de tercera de llargues que enfrontava a Benidoleig (capitanejats per la banca de primer nivell Esteban d’Orba) i Sella. Van jugar en Sella: Carlos, Adolfo, Adri, Folgueral i Vicentet. La partida va anara igualada amb 2-2, 3-3, però el domini del traure de Benidoleig va posar un 7-3. No podia acabar la temporada sense lluitar fins la fi el nostre equip i va reaccionar igualant a 7. Després 8-7 en contra i quan pareixia que empatàvem a 8 una pilota clau es penja a un balco darrer del quinze….vam estar en partida fins la fi però derrota, Sella 7 — Benidoleig 10.

Brillant temporada dels nostres que han aconseguit el SUBCAMPIONAT DE TERCERA i l’ascens a Segona Categoria on jugaran la temporada vinent. Enhorabona a tots els jugadors !!

L’afició de Sella es va mobilitzar com en les grans ocasions. De matí érem 25 persones de Sella, que vam dinar junts en una jornada de convivència i bon ambient. Poc a poc, passaven les hores, s’apropava el gran moment…l’afició de Sella anava arribant….fins prop de 100 persones. Desplaçament espectacular per estar al costat dels nostres. La Pilota esta molt viva a Sella. Mentres tant, un concurs de banques amenitzava l’espera. Toni de Sella va participar en el sub-13 i Adolfo va guanyar el sub-18.

Ja eren les 18:00 hores…el carrer de gom a gom, els jugadors calfant….uff, nervis, tensió, emoció…sabiem de la dificultat de la partida i que no érem favorits però no teníem res a perdre. La temporada era ja històrica. Presentació dels equips, Per Tibi: Àlvaro, Sergi, Miki i Isaac. Per Sella: Jan, Pablo, Jordi i Pau. (Reserves de Sella i igual de importants en la temporada: Jaume i Quico)…ovacions de luxe, cara i creu…i va de bo !! Tibi de roig, Sella de blau. Tibi al traure, Sella al rest….i primeres ovacions dels nostres aficionats !!

La partida comença molt igualada amb 1-1, tot i això els jocs cauen del bàndol local….4-1, era enganyós el resultat…però Sella amb unes restades espectaculars remunta 4-3, 5-3 i 5-5 !! Quina partida !! Els 2 equips al màxim i el joc era brillant. Tibi destacava al traure, Sella al resto.

Van haver pilotes per al record, si….al igual que recordem la de Grau en Sella per damunt les teulades, o la de Santi al Campanar…o les tretes de Tonico, Malia o Jan…ahir Pablo va restar pilotes “impossibles” de dins dels arbres…les fulles s’arrancaven i la pilota sobrevolava el carrer major de Tibi davant la sorpresa dela aficionats…això com pot ser !! Exclamaven alguns….Només de recordar-ho m’emocione escrivint-ho….Per cert, a L’inici de la partida Pablo va patir un fort colp…i pareixia que no podia continuar, però les seues ganes i il·lusió el van fer seguir jugant quasi 2 hores de partida…per la nit teníem la notícia: tenia el peu trencat i va jugar la partida (i quina partida !!) sencera. Gràcies i recuperat quan abans !!

I que dir de Jordi i Pau, van estar magnífics. I la nostra banca Jan…en la seua quarta temporada amb nosaltres hem sumat una altre subcampionat i hem tornat a fer història. Partida molt seriosa de Sella, de les que marquen i queden per al record. Però les tretes d’ Àlvaro de Tibi van ser determinants. Fins al 7-5 estava tot per decidir, finalment Tibi 10 — Sella 5.

Quedava arreplegar els trofeus i aplaudir a tots els equips. Sella Subcampions de tercera, primera i juvenils. Enhorabona als campions i subcampions i al Club de Tibi pels èxits i per la Clausura. La recordarem molt de temps. Vam passar un gran dia.

En fi, ja eren més de les 9 de la nit…la gent ja no estava en el carrer però al mirar a les cases, balcons (ai, eixos balcons que no en van ajudar massa…), arbres…tenies una sensació d’emoció i satisfacció.

La més sincera enhorabona al jugadors de Sella i a la nostra afició moltes gràcies per ser com sou !!

Quant a l'autor

david administrator

17 Comentaris fins ara

davidPublicat al12:55 pm - jul. 11, 2011

Resultat final dels nostres equips:

1a llargues: Subcampions
3a llargues: Subcampions
Juvenils: Subcampions
1a palma: tercers
3a palma: tercers (Grup A)

Tots els equips han estat entre els 3 millors !! Això demostra nivell, compromís i il·lusió pel projecte del nostre Club de Pilota Sella. A seguir endavant !!

EstebanPublicat al1:01 pm - jul. 11, 2011

Enhorabuena y gracias al club se SELLA y todos los aficcionados por formar parte del gran espectaculo que se vivió en Tibi el domingo, Esteban Cremades Concejal de Deporte de Tibi

davidPublicat al1:12 pm - jul. 11, 2011

Què diuen les cròniques ??

Federació de Pilota Valenciana (http://fedpival.es/noticies/detall/354)

“Una final que serà recordada durant anys possiblement ja que va tindre una qualitat i tensió que feia anys que no es recordava. Al final el resultat va ser 10 a 5, després d’una duríssima final on els jugadors de Sella van traure tot el seu orgull i raça”

“els jugadors de Sella des de el rest van estar espectaculars”

“Pablo de Sella va estar increïble i resta de forma magnifica, inclús traent pilotes des de la zona de “els moreres” que eren impossibles de restar. Tots els seus companys van rendir a bon nivell seguint els consells de Jan, el capità de l’equip”

Alberto Soldado. (http://www.levante-emv.com/deportes/2011/07/11/tibi-nuevo-rey-lliga-llargues/823347.html)

“La concentración comenzó muy igualada con magníficas demostraciones del saque de Tibi y de los restos de Sella”

“Tibi y Sella han demostrado una clara superioridad a lo largo de la competición especialmente por la calidad de sus canteras que han hecho disfrutar a las aficiones de ambas poblaciones”

davidPublicat al1:13 pm - jul. 11, 2011

Moltes gràcies Esteban !!

albertoPublicat al2:55 pm - jul. 11, 2011

Hacía muchos años que no disfrutaba del incomparable sabor de la “pilota al carrer”, en su versión más auténtica. La final de Tibi requiere una crónica sentimental, desde las mujres en los balcones, las campanas en lugar privilegiado para acariciar las pelotas de Álvaro, la morera como referencia, las mujeres siguiendo con pasión cada ratlla, el hijo y la madre de Álvaro, el hijo de Jan…las sillas, la espera impaciente de la pelota en el tejado…!Es tan variada y rica la pilota al carrer que si no fuera por la necesaria promoción no hay mejor trinquet que la propia calle del pueblo! La pelota en el espacio público, popular, democrático de la calle es un valor incalculable. Perderlo sería perder identidad.
Gràcies a tots els que feu que este esport siga viu i que hui el mirem amb més respecte i cor que mai. Els valencians, vos ho assegure som, ara per ara, léspill on es miren tots aquells que entenen que este esport es poble, cultura e identitat. Avant, sempre avant!

DavidPublicat al5:47 pm - jul. 11, 2011

Gràcies per les teues paraules d’ànim !! Gràcies també a tu per estar pendent de les llargues i del nostre poble, Sella. Per al nostre blog es un luxe que deixes el teu comentari, la teua opinió…

Ja parlem

sineuPublicat al6:26 pm - jul. 11, 2011

Com a aficionat a la pilota ahir em vaig sentir colpit d’emoció.. jo també tinc gravades les pilotades de Pablo trencant les fulles de la morera, la raça i la força de Jordi i Pau i la il·lusió intacta de Jan. Estos xics ja tenen la fusta dels grans pilotaris!!! amb només 18 i 21 anys, veus les seues trajectories i es quedes bocabadats. Igualment tinc que dir de Tibi, on la pilota es viu també amb la màxima intensistat.

Enhorabona campions, als dos equips: campions tots dos i gràcies per l’espectacle que ens regalareu ahir. Ahir va ser la festa del joc de carrer, però també, com diu Soldado, de les canteres, del treball callat dels entrenadors i dels pares des de que ern ben menudets.

Com a sellardo, em senc orgullós dels jugadors del meu poble. Sou de les millors coses que ha donat Sella i vos mereixeu el millor dels reconeixements. I una abraçada ben forta a Pablo Vidal, que jugant amb el peu trencat va fer d’esta partida més heroica i inolvidable si cap

Una abraçada als amics de Tibi i a Alberto. Entre tots esteu fent una tasca per la pilota valenciana impagable!!

PauPublicat al11:29 am - jul. 12, 2011

Crec que per la meua part i la dels meus compays del club sols queda dirvos que moltissimes gracies afició!! Nosaltres serem els que juguem la pilotada i estem al mig del carrer però vosaltres amb els vostres apludiments de cada disapte i diumenge en la plaça,amb cada viatge que feu als pobles rivals per a apollar-nos i moltes mes coses sou els que ens doneu la força que ens falta en cada partida i les ganes per seguir intentant fer les coses cada vegada millor.
Sou la millor afició que un jugador pot demanar i sols dir-vos que seguiu apollant-nos perque pronte portarem la copa de campions cap al poblet!!!!

SalvadorPublicat al8:16 pm - jul. 12, 2011

No vaig vore la partida, però el mòvil cremava.
Desprès de llegir tots els comentaris d’abans em sap més greu el no haver estat. Sou un gran equip del que de ben segur es parlarà molt de temps. Una llàstima la lessió de Pablo al qual li desitge una curta recuperació. Ja he llegit la gran afluència de gent del poble, però quan diuen les personalitats que hi havien no n’anomenen cap de l’Ajuntament de Sella, cosa que m’estranya. Pot ser siga un lapsus.

AmicPublicat al10:46 am - jul. 13, 2011

l’ajuntament estava ben representat pels concejals d’esports i cultura i dos concejals de l’oposició
L’alcaldessa no acudix mai a res de cultura i esports i ames era diumenge (DIA NO LABORAL)

Enhorabona a tots!!!

DavidPublicat al11:37 am - jul. 13, 2011

Des del Club agraïm a totes i a tots les vostres felicitacions..

Per cert, als trinquets, Jesús va jugar dilluns passat a Guadassuar i va guanyar. esta vesprada en Denia:

Rodrigo i Adolfo vs Maravilla i Carlos II

Ale….

Dissabte partida de festes de La VIla !!!! Tots a la Vila !!

SalvadorPublicat al10:49 am - jul. 14, 2011

Amic, doncs aleshores va ser un lapsus de qui va escriure la crònica. Gràcies per la informació.

vidaletPublicat al7:45 pm - jul. 14, 2011

hola soc pablo moltes gracies a tota la gent que en dona forses per recuperame lo mes pronter posible jo estic en el meu companyer pau k l’aficio seguixca que sella dura la copa al poble mes pronter que tart que la gent que no va poder vindre que no dupte que o vam donar tot es tot gracies avore si mos veem pronter

DavidPublicat al10:48 am - jul. 17, 2011

PARTIDA FESTES DE LA VILA:

Pedro Alexis (La Vila), Adolfo (Sella), Quico (Sella), Pau (Sella) i Quito (La VIla) 10

vs

Carlos (Sella), Jordi (Sella), Jesús (Sella), Jordi (La VIla) i Pablo (La VIla) 8

Bona partida !!

bouetPublicat al9:07 am - jul. 18, 2011

ei tropa!!! canviant de terç… quan comencem lo de perxa indoor!!! avore que si ens adormim no jugarem este estiu..

ale… au cacau que la casa cau.

p.d.: enhorabona a tots per lo aconseguit!!!

DavidPublicat al11:26 am - jul. 20, 2011

El “I TORNEIG A PERXA CLUB DE PILOTA SELLA” començarà el dissabte i el diumenge. El dissabte a les 18:30 hores jugaràn l’equip de Jorge, Jesús…contra el de Carlos, Jordi….Ja anirem informant de les partides.

A més, una vegada acabada la lliga de llargues i palma i jugada ya la partida de festes de la vila…van confirmant-se les partides de festes per als nostres equips i jugadors. Tindrem partides en Benidoleig, Finestrat, Murla, Tàrbena, Foios, etc….anirem avisant dels cartells de cada partida

S'han tancat els comentaris.