Crònica 14a Jornada

Perapo4

Crònica 14a Jornada

Encaràvem un altre cap de setmana plagat de partides de pilota, fet que demostra el treball del nostre Club i jugadors: partides de palma, de llargues, de raspall, d’escala i corda. A més, moltes eren de gran importància com les semis de llargues, palma, JECV, etc

El cap de setmana anterior no vam obtindre bons resultats en general excepte els triomfs dels 2 equips de tercera de palma. Volíem intentar millorar eixos resultats però……vam perdre les semifinals dels JECV de raspall dels xiquets, vam perdre les partides de tornada de les semifinals de palma i llargues primera, Jesús va perdre la seua primera partida a la Copa 2 ( almenys es va sumar un punt ), derrota de tercera de palma A, …..i triomf de tercera de palma B en Finestrat completant una segona volta espectacular amb 6 triomfs en 6 partides. Encara queda la partida aplaçada en San Vicent. Sella B buscarà el ple de triomfs en la segona volta que seria per a emmarcar !!

Diapositiva4Als JECV de Raspall els nostres Benjamins han quedat Tercers en l’Autonòmic. Dissabte van perdre per 4-1 contra Onda en la partida de tornada. Es tanca així la participació de la nostra escola en les competicions d’aquesta temporada. Ara queden entrenaments i la festa de la Cloenda prevista per al dissabte 29 de juny.

Resultats Escola Temporada 2012/2013:

–        Subcampions Provincials i 3r Autonòmic JECV Frontó Aleví (Toni i Alfredo)

–        Campions Provincials i 3r Autonòmic JECV galotxa alevins (Toni, Alfredo i Arnau)

–        Subcampions Provincials i 3r Autonòmic JECV raspall benjamins (Arnau, Antonio i Àngel)

1a Llargues: PARCENT 10SELLA 3. En Parcent en Primera de Llargues la partida va tindre 2 parts diferenciades. Inici de Sella molt bo amb un 0-2 i val i quinze per buscar el 0-3. La pilota trenca i ens fan el 1-2, 2-2, 3-2, 4-2, 4-3, amb jocs igualats i llargs, 5-3 i 6-3. En eixe moment, amb la eliminatòria ja decidida, els jugadors de Sella “afluixen” pensant en que diumenge matí tenien també partides importants. La clau de la partida va estar en la diferència de les banques i en les grans restades de Jordi. Un altre any ens quedem en les semifinals (3rs).Jan

Classificació Equip de Sella en Primera Llargues amb Jan:

  • 2008 – Subcampions
  • 2009 – 4rt
  • 2010 – 3rs
  • 2011 – Subcampions
  • 2012 – 3rs
  • 2013 – 3rs

1a Palma: MURLA 10SELLA 4. En Murla en palma Primera la partida va començar malament perdent 2-0. Reacció i bon joc en un tram de partida que va estar 2-2, 3-2, 3-3, 4-3. Jocs igualats però a partir d’eixe moment els jocs van caure de forma ràpida del costat local. Vam ser massa irregulars en el joc , sobre tot des de la part del traure. Murla va guanyar la partida que no va tindre jugades vistoses més enllà d’alguns intercanvis entre Marc i Pau. No podem repetir final. La final la jugaran Murla i Agost. Sella ha quedat al 3r lloc en aquesta lliga.

2ªPALMA2a Palma: FONDÓ 10SELLA 7. Una partida amb dos parts, una primera on l’equip de Fondó s’ha anat clarament en el marcador i, una segona, on els nostres han pogut remuntar i traure un put. L’equip no ha arribat a agafar en cap moment els pols a aquesta segona categoria. Però de segur que a l’any vinent competiran a un nivell més alt e intentaran aspirar a les fases finals.

3a Palma, grup B: FINESTRAT 9SELLA 10. L’equip de Sella continua fent una segon volta espectacular, on ha guanyat les 6 partides disputades i aconseguint 15 punts de 18 possibles. En Finestrat, guanyaven 2 per 5, però després la partida s’iguala a 6. L’equip local es tornà a posar per davant, però els nostres lluitaren fins al final, obtenint una treballada victòria.

3a Palma, grup C: SELLA 8CASTELLS 10. Resultat inesperat a causa de com ha començat la partida. Sella ràpidament s’ha posat 4 per cap. Després, la lesió del traure i un joc dolent dels nostres jugadors, ha fet que Castells ferà un parcial de 7 a 0, impossant-se merescudament 8 per 10.

Diapositiva2Jesús ha disputat la tercera partida de la Copa 2. Ha perdut per 60-50 al Trinquet de Xabia. Tot i la derrota ell i el seu company Santi III mantenen una bona línia de joc. A seguir !!

Amb la Temporada de Llargues i Palma quasi acabada ara estem ja pensant en la propera competició que tindrà lloc entre els mesos de juliol i novembre: La Lliga de Perxa. La pilota no para !!

Quant a l'autor

apo4 administrator