Crònica 1ª Jornada Perxa

Perapo4

Crònica 1ª Jornada Perxa

La Lliga de Perxa 2013 ja ha començat. Aquest cap de setmana s’ha iniciat una nova edició de la Lliga en aquesta modalitat del joc a ratlles tan arrelada al nostre poble. El Club de Pilota Sella és el club amb més equips (5) i jugadors ( prop de 30). Es va presentar a la localitat de Xaló, coincidint en les finals de Llargues i Palma, i les finals seran el 2 de Novembre a Xixona.

Primera. A la màxima categoria, que compta amb 4 equips, Sella A s’enfrontava a Sella B en el “derby” local. Bon ambient de públic, amb prop d’un centenar de persones, que van viure en directe aquesta partida on Sella B es va mostrar superior amb Barraca al bot i Jordi a la bolera. Menció especial també al veterà Fermín en la ferida. Pau va intentar liderar al seu equip però no van poder sumar més jocs davant la contundència dels rivals. Resulat final: SELLA A 2SELLA B 10perxa_13

Segona. Tenim 3 equips ( al grup en son 6) i 2 d’ells es van enfrontar en altre “derby” en aquesta jornada inicial. SELLA C 8SELLA D 10. Partida amb 2 trams ben diferenciats. En un primer moment va ser Sella C qui va dominar el joc amb un gran Julio des del bot. El marcador va registrar un 7-3 a favor. A partir de ahí, canvis en la manera de ferir de Bernat, en la posició de la bolera de Sella C, i una millora des del rest van fer que Sella D igualara la partida , 8-8 i tot per decidir…. i en eixe moment cal destacar la figura de Folgueral que va realitzar de manera positiva cada pilota que tocava. Sella D suma 2 punts i Sella C 1.

Sella E ha debutat contra Alcoi ( bé, Alcoi per dir alguna cosa…..podem dir selecció de la muntanya amb jugadors de tots els pobles i que a més a més són d’un nivell que deurien jugar en primera categoria….estes coses s’han de intentar millorar i rectificar en properes lligues…). Resultat contundent de SELLA E 0ALCOI 10.perxa_131

També ha estat un cap de setmana on els nostres han jugat al Trinquet de Petrer a escala i corda. Divendres Jordi va véncer per 60-45 fent parella amb Ramon d’Agost. Dissabte Pablo i Jesús van perdre 60-55 contra Àlvaro II i Herrera.

El proper dimecres Jesús jugarà la SEMIFINAL  de la COPA 2 a les 17:00 h al Trinquet de Guadassuar: Ferrer i Jesús II contra Adrià III i Víctor II.

Informació sobre Perxa:

Grups, resultats, calendari i classificacions:

http://fedpival.es/competicions/documents/13/19/32

Palmares Lliga:

http://fedpival.es/pdf/competicions/pdf_2485.pdf

Quant a l'autor

apo4 administrator