Crònica 2 Jornada Perxa

Perapo4

Crònica 2 Jornada Perxa

IMG_0835

Començàvem el cap de setmana divendres al Trinquet de Sueca amb la final de Copa 2 Diputació de València en la que Santi de Llíber i Jesús de Sella es van imposar a Boni i Josep per 60-45.  Va ser una gran final. Tots els jugadors van respondre. Santi amb la seua esquerra brutal, Jesús apretant en la ferida, fent quinzes i sabent templar al seu jove company, Boni les passava totes i Josep apretava de valent…..llargues ovacions acompanyaven les jugades. Calurosa vesprada al Trinquet de Sueca…..ay, el Trinquet….algun dia en tindrem en Sella?…siga com siga, Jesús Campió, un altre sellardo format a la nostra escola que seguix IMG_0930guanyant títols sense tindre trinquet al poble…això encara té més mèrit !! L’afició de Sella no vam faltar i vam acompanyar al nostre jugador.

Triomf i alegria…...”Jesús, t’ho mereixes !!”

Com a curiositat dir que en la final van jugar 3 jugadors Campions de Perxa: Boni al 2009, Jesús al 2007 i 2008 i Santi al 2012.

Dissabte de vesprada en Pedreguer Jesús va guanyar i Pablo va perdre tot i fer una bona partida.

La Lliga de Perxa 2013 ha viscut la segona jornada.

Aquest cap de setmana les partides han sigut molt interessants i de bon nivell.

sella b-benimagrell_perxa_2013Primera. Sella B 10Benimagrell 8. A la màxima categoria, Sella B ha guanyat a casa davant la potent formació de Benimagrell (Subcampions 2012). En els prolegòmens de la partida, homenatge a Jesús pel seu títol en la Copa Diputació  del passat divendres.

La partida ha estat igualada des del principi però sempre ha anat l’equip visitant per davant amb 0-2, 1-3, 2-4, 6-8….però Sella ha sabut aguantar i estar ahí per reaccionar i remuntar amb 4 jocs consecutius. Resultat definitiu de 10-8. Molt bon joc dels visitants que han estat acertats en la ferida i en les restades de Mario i de Juan, que ha fet be el bot. Sella ha estat en algun moment dubitatiu al resto però Fermín ha sabut apretar en la ferida i Barraca al bot per poder remuntar. Tot l’equip ha pujat el nivell i els jocs han caigut del bàndol local. L’espenta del públic i l’encert a la perxa han ajudat. Com també les restades  més efectives de Jordi i Jesús. Partida amb una presència de públic increïble: La Plaça estava de gom a gom !!

Llíber 10Sella A 9. Pel que respecta a Sella A, visitàvem el complicat carrer de Llíber on juga Santi “Ferrer”, Campió junt a Jesús de la Copa Diputació. El carrer és molt peculiar per les seues reduïdes dimensions i les mesures del dau. Tot i això la partida ha estat molt igualada i competida amb un resultat final de 10-9 per als locals. Bé Javi en les ferides on ha aconseguit molts quinzes directes. Pau i Quico han pogut contrarestar la forta i potent pegada dels germans Sani i Aitor que al seu carrer es fan molt forts.

Segona. Els resultats en aquesta categoria en la jornada 2 han superat les expectatives inicials i s’han pogut vore bones partides on els nostres han gaudit de la modalitat de perxa.

Sella D 10Tibi 0. Amb aquest resultat Sella D es posa al capdavant de la classificació amb 5 punts.

Mutxamel 10Sella E 8. Partida que va tenir color visitant des de el principi de la partida, on Sella es posa 2 per 5 a favor amb un gran Rafel a la ferida i la resta de l’equip fent bé les coses. Després l’equip local va millorar al bot i les errades dels nostres van impedir la victòria de Sella.

Alcoi 10Sella C 7. Bon resultat contra un rival molt fort. Sella va començar molt be posant un marcador de 3 jocs a 6 al seu favor. Però de nou les errades, com la setmana anterior, els van fer perdre una partida que tenien quasi en la butxaca. Per part de Sella, Dani a la ferida i Adri al bot van ser els millors.

Torneig de CastellsLliber 10 – Sella 4.

Fa un any de les Final en Sella i els 3 títols guanyats pel nostre Club.IMG_0410

http://pilotasella.es/2012/07/23/campions-campions-campions/

Finals:

http://www.youtube.com/watch?v=urO0PYE4Kw4

Entrega trofeus:

http://www.youtube.com/watch?v=WMwKfEzVQpo

Final Palma Nou 2:

http://www.youtube.com/watch?v=NJKQ6y0vmys

http://www.youtube.com/watch?v=dzc9DgMplGE

Quant a l'autor

apo4 administrator