La Perxa no para…

Perdavid

La Perxa no para…

Aquest cap de setmana ha estat marcat per la Partida de Perxa de Festes de Penàguila i per la tornada de les partides de Lliga en Segona Categoria.

A Penàguila es va poder vore una molt bona partida amb grans jugades per part de tots els jugadors. Molt bona presència de públic, destacant la nombrosa afició de Sella que sempre es desplaça fins el carrer de Penàguila. És molt important que després d’un parell d’anys on no es va disputar la partida, ara ja son dos consecutius els que s’ha tornat a disputar. I és un orgull que ahí estaven 5 pilotaris del nostre Club. A l’any que vé més !!

Pablo, Jordi, Pau, Saoro i Fermín  9Rodrigo, Adolfo II, Andreu, Àngel i Quelo  10

 

Pel que respecta a la Lliga de Perxa, en segona categoria han tornat les partides:

TIBI 10SELLA C 9. Sella C puntua al complicat carrer artificial de Tibi. Després d’un inici dolent amb 5-1 en contra, fem un parcial de 7-0. La partida s’iguala i Sella comet algunes errades que permeten a Tibi guanyar la partida. Duel amb polèmica i emoció final. La següent jornada Sella D vs Sella C. Amb eixa partida es doanrà inici a la segona volta.

SELLA D 10SELLA E 2. Derby on va dominar Sella C. Els jocs inicial van ser molt igualats i Sella E va disposar de vals que no va aprofitar. Després els jocs arribaven a dos i les dos però sempre acaba per fer-los Sella D. Arribem així a un 6-0, després 6-1, 7-2 i el definitiu 10-2. Partida de llarga durada tot i el marcador. Bon ambient de públic en la Plaça de Sella que torna a veure pilota després del paro estiuenc. La següent jornada Alcoi-Sella E

 

Acabem la primera volta i així està la classificació a Segona:

classificacio segona perxa

 

 

En Primera les partides es reprendràn la segona setmana de setembre. De moment, així van les coses:

Classificació primera

 

 

Als Trinquets, hui dilluns Pablo juga a Borriana. Pablo i Pere vs Rodrigo i Herrera

redimensionar_foto

 

 

La pilota valenciana no para !! Avant !!

Quant a l'autor

david administrator

2 Comentaris fins ara

facebook_voivod10Publicat al5:37 pm - ag. 26, 2013

Hola!! Jugueu este cap de setmana a Sella?? Quins horaris teniu?

DavidPublicat al11:05 pm - ag. 28, 2013

Hola. Dissabte a les 11:00 hores juguem partida de perxa !!

S'han tancat els comentaris.