Crònica cinquena Jornada

Perapo4

Crònica cinquena Jornada

La Pilota no para i l’activitat dels nostres equips i jugadors es troba en un moment màxim de la temporada. En la Lliga de Llargues i Palma ja s’han disputat 5 jornades i a partir d’aquest moment, cada partida agafa una importància molt gran per a tots els equips.

1a Llargues: Sella 10 – Benimagrell B 0. Triomf molt còmode que permet sumar 3 punts per mantenir-nos en la part alta de la classificació a l’espera dels enfrontaments directes que decidiran com queden les primeres posicions de la lliga. El proper cap de setmana un enfrontament espectacular: Parcent-Sella.

Ens enfrontem a l’equip que ens ha guanyat a les dos últimes edicions de la lliga en semifinals. A l’equip que ens ha guanyat en la recent edició de la Copa Generalitat de galotxa…i a l’equip que va guanyar a Àlvaro en la passada final de la Lliga…entre altres coses…Per tant… motivació no en faltarà…davant un gran equip, que conta totes les partides per victòries. No vos ho podeu perdre !!

2a Llargues: Sella 4 – Benidorm 10. Derrota contra el líder i favorit. Tot i un inici igualat, els visitants es van mostrar superiors i es van emportar els tres punts. Gran ambient en La Plaça que va registrar la millor presència d’aficionats de la temporada. El tanteig va anar 0-1, 1-3, 4-4 i 4-10. Va ser clau la lesió de la nostra banca. A vorer si es recupera. De moment ens mantenim a la part tranquil·la de la classificació.

1a Palma: Tibi 10 – Sella 3. Nova derrota en aquesta temporada que no hem començat com esperàvem. Tibi va mostrar un nivell molt alt, destacant la banca ‘Canari’. Els nostres van estar un poc irregulars i quan van intentar entrar en la partida millorant el joc,  l’equip local no va donar cap concessió i va dominar la partida. Arribats a aquest punt, cada partida, sobre tot jugant de local, és una autèntica final. La primera el proper cap de setmana contra Alcoi. Ànims !!

2a Palma: Benimantell 5 – Sella A 10. Visita al difícil carrer de Benimantell. La banca Folgueral es va adaptar be al carrer i no va cometre faltes. Sella va aconseguir els tres punts fora de casa en una lliga on de moment es preveu un duel entre Finestrat i Sella per la primera posició. De moment, els nostres, 4 partides i 4 victòries. A seguir !!

2a Palma: Benidorm 10 – Sella B 7. Si abans de la partida ens hagueren dit que sumaríem un punt en la canxa de Benidorm…tots ho haguérem signat…però després ens vam quedar amb les ganes d’haver guanyat la partida…Gran inici de Sella, que amb un joc solvent i amb coneixement anava sumat jocs fins posar un 1-5 i 3-7 a favor…estaven jugant moltíssim…però en eixe moment arriben els problemes físics del nostre resto Javi i sobre tot de la nostra banca Dani a la seva ma…Tot i les dificultats vam intentar sumar més jocs, però Benidorm va remuntar. El grup està molt igualat i ahí dalt es troben Benidorm, Benimagrell i Sella B. En les properes jornades hi ha partides claus. A per ells !!

2a Palma: Agost 10 – Sella C 0. Poc vam poder fer davant un dels líders i favorits del grup. La propera jornada un enfrontament directe en la part baixa contra Crevillent. Sort !!

A més del joc al carrer, volem destacar les partides de Pablo als Trinquets. Ha aconseguit guanyar les 4 últimes partides que ha disputat de manera consecutiva i es troba en un bon moment de forma. També Jordi va jugar a Pedreguer i va guanyar la seua partida.

El proper cap de setmana més pilota !! Vos esperem a La Plaça Major, als Trinquets….o als carrers on estiguen els nostres jugadors !!

Endavant !!

Quant a l'autor

apo4 administrator

3 Comentaris fins ara

S'han tancat els comentaris.