Crònica 12a Jornada

Perapo4

Crònica 12a Jornada

Sabem que Sella i el nostre Club son  un poble i un Club que viuen la Pilota d’una manera molt intensa. Així queda demostrat amb caps de setmana com l’últim que hem viscut. Partides dels nostres jugadors pels Trinquets, partides en La Plaça….i fins i tot en el carrer València.

Tot es va iniciar el passat dijous en Pelayo. Es va donar inici la Copa 2 d’Escala i Corda Diputació de València. Jordi, que torna a formar parella amb Francés després de proclamar-se campions en Alacant, no va poder guanyar davant la parella formada per Ferrer i Guillermo, que es van imposar per 60-30.

Divendres vam tindre doble ració de Trinquet. De vesprada en Sueca i de nit a Vilamarxant. Jesús, que juga amb Maravilla i Conillet, va debutar en esta Copa 2 d’enguany en Sueca, amb derrota per 60-55….després de anar guanyant per 55-20 ! Van tindre oportunitats de rematar la feina però se’ls va escapar. Per la nit, havia partida nocturna a Vilamarxant on Pablo va guanyar per 60-40 a la parella on jugava Rodrigo.

2Dissabte ja van començar les partides d’una nova jornada de la Lliga de Llargues i Palma. Però encara quedaven partides als trinquets. Jordi va jugar i va guanyar per 60-50 en Pedreguer.

Les partides dels nostres equips a la Lliga han anat així:

1a Llargues: Benimagrell B 0 – Sella 10. Tres punts que ens permeten continuar líders. Per acabar la fase regular ens esperen dos grans partides: Sella-Parcent i Murla-Sella. Vos esperem a tots per poder-les disfrutar i encarar amb força les posteriors semifinals.

2a Llargues: Benidorm 10 – Sella 0.No vam poder fer res davant els líders de la categoria i un dels equips favorits juntament amb Murla. Així les coses, seguim en la cinquena posició i encara amb possibilitats de jugar les semifinals.

1a Palma: Sella 10 – Tibi 5. Gran triomf davant un dels líders de la Lliga. Seguim amb la nostra remuntada i la ratxa positiva. Tant es així que afrontem les dos últimes partides amb possibilitats de assegurar la nostra presència en unes hipotètiques semifinals. La partida es va jugar davant una gran presència de públic tot i que el mati era un poc gelat i fins i tot es va jugar els últims jocs baix d’una fina pluja. Inici dolent per als nostres amb un Tibi que comença arrollador amb 1-4 i un Canari traent i jugant moltíssim. Sella aconsegueix restar varies pilotes i anar entrant en partida. Així joc rere joc anem remuntant fins el 10-5 definitiu. Esta partida encara augmenta més la nostra confiança. Va estar be tot l’equip en conjunt. Properes partides: Alcoi i Murla. A seguir.

2a Palma: Sella A 10 – Benimantell 2. Triomf davant Benimantell amb un inici de 6-0, que es veu frenat per la reacció dels visitants unit a algunes errades nostres. 6-1, 7-1, 7-2. Folgueral va estar be al traure i va poder tancar la partida amb el 10-2 definitiu. No va ser una partida massa vistosa, però permet a Sella seguir empatat a punts amb Finestrat i haver guanyat fins el moment totes les partides jugades de local. La següent jornada Finestrat jugarà contra Benimantell. En cas de guanyar els tres punts certificaria el seu primer lloc, quedant Sella segon. A vore que passa.

12a Palma: Sella B 2 – Benidorm 10. Esperàvem amb moltes ganes i força aquesta partida on estava en joc els primers llocs de la classificació…..el que no esperàvem ( be, o pot ser sí….) és que Benidorm portara a jugar a tots els restos i banques que han jugat habitualment la lliga en l’equip de Llargues i no en el de palma. Un autèntic equip de Primera. Tot i això, Sella va lluitar cada quinze però en alguns moments no vam estar encertats i en altres el nivell visitant impedia sumar més jocs. Vam merèixer fer molts més jocs del que reflexa el marcador final. Cal destacar de entre tots els jugadors  a la nostra jove banca Dani. Molt traure i jugar. Esta derrota no empanya la gran temporada. Ara cal acabar-la de la millor forma amb dos triomfs. Ànim !

2a Palma: Sella C 6 – Agost 10. Partida jugada al carrer València. Va ser una partida entretinguda i igualada en molts trams de la mateixa. Va servir per a que Vicent provara a traure en altre carrer diferent a La Plaça i amb major dificultat. I podem dir que es va adaptar prou bé. També la resta de l’equip que ja porta unes partides on estan aconseguint divertir-se més i millorar prou el joc. Encara queden partides. A disfrutar-les!

Com podeu vore…partides a manta! El proper cap de setmana no es jugarà la Lliga, que tornarà el 1 de juny amb molta pilota i molta emoció. Ahí estarem!

Quant a l'autor

apo4 administrator

1 comentari fins ara

S'han tancat els comentaris.