Partides d’anada de les semifinals

Perapo4

Partides d’anada de les semifinals

21-22 de juny. Dates esperades pels nostres. Partides d’anada de les semifinals de la Lliga. Per tercer any consecutiu classifiquem per a les semifinals als equips de palma 1a i de llargues 1a ( 2012, 2013 i 2014 ). En el cas de llargues és la quarta temporada consecutiva. Teníem molts il·lusió i ho hem demostrat en estes partides d’anada…

IMG_1390Llargues 1a: MURLA 3SELLA 10

Visitàvem el carrer de Murla després de l’ última jornada en la que els locals van estar a gran nivell i ens van aconseguir fer 6 jocs. Però els nostres jugadors volien estar a un millor nivell i anar a per totes en les semifinals: podem dir que ho hem aconseguit. Hui hem estat molt encertats i amb un joc efectiu i amb molta concentració en línies generals. Grans tretes d’Álvaro. Molts quinzes de Quico. Bones restades de Jordi i molt bona partida de Jesús, que de contraresto i en la nostra humil opinió, és un dels millors jugadors del moment. La partida ha anat 0-2, 1-2, 1-5, 2-5, 2-8, 3-8 i 3-10 final. Ara no valen confiances. Arribats a aquest moment cal rematar la feina jugant de local la propera setmana. No valen confiances. El premi pot ser gran. Endavant !!

IMG_1352Palma 1a: SELLA 10TIBI 5

Semifinal entre el segon i el tercer classificat. Eliminatòria molt complicada per a Sella ja que ens enfrontem a un grandíssim equip (Tibi) amb un dels traurers més potents (Canari). Però Sella volia estar ahí, apretar les dents i lluitar esta bonica i apassionant eliminatòria de palma. La nostra afició no ha errat i ha estat animant i recolzant com sempre. Tampoc a errat l’equip, que ha sabut estar i guanyar en una gran partida. Però anem per parts….inici molt igualat amb 1-1. Tibi suma dos jocs seguits i posa el 1-3. Malament començaven les coses ja que cada joc és decisiu. Els següents jocs han anat 3-3, 3-4, 5-4 i 5-5. Eixe joc ha sigut molt llarg i ha caigut del costat local. Sella ha pujat molt el nivell i ha pogut sumar més jocs amb rapidesa. Amb grans quinzes i pilotades hem pogut guanyar per 10-5. Amb aquest resultat la eliminatòria queda oberta per a la tornada que es jugarà al carrer de Tibi el proper cap de setmana. Intentarem afrontar la partida de la mateixa manera: concentració, ganes i il·lusió. Passet a passet …i partida a partida. Molta sort xicons !!

 I…..a més de les semifinals de Llargues i Palma hem de comentar que Jordi jugarà esta propera setmana les semifinals absolutes de la Copa 2 Escala i Corda Diputació de València.  Jesús i el seu equip han quedat eliminats per tan sols 1 punt. També per un punt ha quedat fora de la Copa Promeses l’equip d’Adolfo després de l’última derrota el passat divendres a Sueca. Així les coses, Francés de Petrer i Jordi de Sella busquen repetir final després de ser campions al Diputació d’Alacant. Molta sort !!

Quant a l'autor

apo4 administrator

1 comentari fins ara

S'han tancat els comentaris.