En Setembre qui tinga llavor que sembre…, sembla que de moment la sembra va be.

Perdavid

En Setembre qui tinga llavor que sembre…, sembla que de moment la sembra va be.

Els nostres equips una setmana més, i ja van dos, han aconseguit un ple de victòries. Els equips de 1ª i 2ª ja tenen la plaça a les semifinals assegurada, i ara queda acabar la fase regular de la millor manera possible. A l’equip de 3ª encara li queden 4 jornades per davant i continua la lluita per optar a estar entre els quatre millors.

L’equip de 1ª aquesta jornada ha jugat contra Mutxamel aconseguint una victòria fàcil davant el cuer de la categoria. Mutxamel 3 – 10 Sella A.

A 2ª categoria, Sella B, es va desplaçar fins a Crevillent, 5é classificat, i que en cas de haver guanyat haguera ajustat molt la classificació, però amb la victòria dels nostres Sella B es situen líders amb una partida menys i a falta només de jugar la setmana que ve contra La Vila Joiosa. Crevillent 5 – 10 Sella B. Per Sella han jugat Carlos, David, Adolfo III i Bernat.

Ens agradaria donar des d’aquestes línees la més sincera enhorabona als dos equips pel compromís i entrega demostrat en totes les partides, i aconseguint un any més estar entre els millors de la modalitat mare de la pilota a Sella, la Perxa. Ara queda acabar de gaudir de les partides de la fase de grups i preparar-se per a la fase final.

El grup de 3ª continua una setmana més molt interessant. Pel que fa a Sella C, es van desplaçar fins a Cocentaina aconseguint una victòria contundent per 3 a 10, que demostra el bon fer d’aquest jove equip que s’apuntala en Vicent, Joan, Toni i Lluís com els més destacats. Com demostra la participació de Toni i Lluís en la concentració a Benidorm de les seleccions juvenils de llargues que va tindre lloc el passat dissabte de matí, on van estar els millors jugadors de la província d’Alacant.

La lluita no para i la setmana que ve se jugaran partides molt interessants pels rivals als quals ens enfrontarem. A 2ª viurem una partida sempre difícil contra La Vila i a 3ª es jugarà un derbi contra Relleu en una partida clau per seguir en la lluita per les semifinals.

1ª SELLA (A) – CASTELLS DE CASTELLS    Diumenge vesprada 17:45 hores.

2ª SELLA (B) – LA VILA JOIOSA                  Dissabte matí 10:30 hores.

3ª SELLA (C) – RELLEU                                   Diumenge matí 11: 00 hores.

Quant a l'autor

david administrator